Στάση εργασίας αύριο στα λεωφορεία – Τι λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ

Στάση εργασίας αύριο στα λεωφορεία – Τι λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ
Αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στον Βοτανικό Eurokinissi

Χωρίς λεωφορεία για πέντε ώρες αύριο η πρωτεύουσα, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην γενική τους συνέλευση σχετικά με το κλείσιμο του αμαξοστασίου στο Ελληνικό

Οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται καλύτερα με τη λειτουργία του Νέου αμαξοστάσιου των λεωφορείων στην Ανθούσα, υποστήριξε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή Στιγμιότυπα 24/7 με τον Βασίλη Κουφόπουλο,  ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης. Σχολιάζοντας την αυριανή πεντάωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στα λεωφορεία ο κ. Σκουμπούρης είπε πως το 2012 υπάρχει η υποχρέωση μεταφοράς του αμαξοστασίου από την περιοχή  του Ελληνικού, προκειμένου να ξεκινήσει η επένδυση της εταιρείας στο συγκεκριμένο χώρο.

Η στάση εργασίας για την Πέμπτη 14/6 έχει προγραμματιστεί από τις 12:00 έως και τις 17:00, προκειμένου οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ να συμμετάσχουν στην γενική τους συνέλευση, με θέμα την αποτροπή του κλεισίματος του αμαξοστάσιου στο Ελληνικό. Ήδη από τις 11 θα ξεκινήσουν να αποσύρονται τα οχήματα, ενώ η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας τους αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τις 18:00.  Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του αεροδρομίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα