Στάση εργασίας των τρόλεϊ σήμερα

Στάση εργασίας των τρόλεϊ σήμερα
Στάσης εργασίας στα τρόλεϊ Eurokinissi

Αύριο, Πέμπτη, έχουν προκηρύξει στάση εργασίας και οι εργαζόμενοι σε προαστιακό και ΟΣΕ - Αναλυτικά οι ώρες που δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια

Πεντάωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Τετάρτη, από τις 12.00 έως τις 17.00, οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, προκειμένου να συμμετάσχουν στη γενική τους συνέλευση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων «το ΔΣ μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 19/4/2018, αποφάσισε να ορίσει την εξ’ αναβολής Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 25 Απριλίου με θέματα διοικητικός-οικονομικός απολογισμός».

Στάση εργασίας σε προαστιακό και ΟΣΕ την Πέμπτη

Στάση εργασίας αποφάσισε για την Πέμπτη 26 Απριλίου, από τις 11.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Ως εκ τούτου, ακινητοποιημένοι θα είναι οι συρμοί του προαστιακού και του ΟΣΕ. Επιπλέον, τις ώρες αυτές δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Η Πέμπτη 26 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για κατάθεση βελτιωμένης προσφοράς από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς το ΤΑΙΠΕΔ για την απόκτηση της ΕΕΣΣΤΥ με τους εργαζόμενους να δηλώνουν την αντίθεσή τους στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα