Στέγη στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο προσφέρει ο Δήμος Ελληνικού Αργυρόπολης

Στέγη στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο προσφέρει ο Δήμος Ελληνικού Αργυρόπολης
Φάρμακα (φωτό αρχείου) Eurokinissi

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο έχει την υποχρέωση να μετεγκατασταθεί από τους χώρους της Ελληνικό ΑΕ που ως σήμερα χρησιμοποιεί, προκειμένου να προχωρήσει η επένδυση, αναφέρει ο δήμαρχος της περιοχής.

Τη δυνατότητα φιλοξενίας του Μητροπολιτικού κοινωνικού Ιατρείου σε εγκαταστάσεις του δήμου Ελληνικού Ηλιούπολης, ώστε να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του γνωστοποίησε ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Κωνσταντάτος μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

«Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρόπολης έχει τη δυνατότητα να στεγάσει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο, εφόσον του ζητηθεί δήλωσε ο κ. Κωνσταντάντος. Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο έχει την υποχρέωση να μετεγκατασταθεί από τους χώρους της Ελληνικό ΑΕ που ως σήμερα χρησιμοποιεί, προκειμένου να προχωρήσει η επένδυση.

«Είναι αδύνατο να φύγουμε άμεσα, αν δεν βρούμε πρώτα ένα νέο χώρο» δήλωσε χθεςστο Ραδιόφωνο 24/7, ο γιατρός Γιώργος Βήχας, επικεφαλής του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου. Όπως εξήγησε υπάρχουν πάρα πολλά φάρμακα που πρέπει να μεταφερθούν, αλλά και ασθενείς που χρήζουν παρακολούθησης και πρέπει να γνωρίζουν που πρέπει να αποτανθούν

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα