Στην 31χρονη που πήδηξε από τη γέφυρα του Ρίου ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Πάτρα

Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση της 31χρονης από τη Ναύπακτο, που έπεσε πριν λίγες ημέρες από τη γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου

Η σορός που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία της Λακόπετρας, στην Αχαΐα, ανήκει στην 31χρονη από τη Ναύπακτο, που πήδηξε πριν λίγες μέρες, για άγνωστο λόγο, από τη γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, το πτώμα της γυναίκας βρήκαν πολίτες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ αμέσως ενημερώθηκε και το Λιμενικό.

Η σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, όπου έγινε η ταυτοποίηση από συγγενικά της πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται, ότι από τις κάμερες ασφαλείας της γέφυρας, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του κέντρου ελέγχου, φαινόταν ένα μαύρο όχημα, μάρκας Mercedes A CLASS, να κινείται στο ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο και να σταματά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου πυλώνα.

Στη συνέχεια ένα άτομο, που δεν μπορούσε να φανεί ξεκάθαρα, αν είναι άνδρας ή γυναίκα, κατέβηκε από το αυτοκίνητο. Το τι συνέβη αμέσως μετά, επίσης δεν μπορούσε να εξακριβωθεί με βεβαιότητα από την ανάλυση των βίντεο.

Πληροφορίες ανέφεραν έκτοτε, ότι επρόκειτο για την 31χρονη από τη Ναύπακτο, η οποία φέρεται να άφησε στο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, σημείωμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τι έδειξε κάμερα ασφαλείας για τη γυναίκα που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Από τη Ναύπακτο η γυναίκα που πήδηξε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

ADVERTISING

SHARE: