Στην Ελλάδα επιστρέφουν οι υποψίες για τη λύση στο θρίλερ της μικρής Άννυ

Στην Ελλάδα επιστρέφουν οι υποψίες για τη λύση στο θρίλερ της μικρής Άννυ

Στην Ελλάδα ή στην Βουλγαρία ενδεχομένως να βρίσκεται η απάντηση στο θρίλερ εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα. Οι γονείς της επιμένουν σε αντιφάσεις και συνεχείς εναλλαγές στις καταθέσεις τους, ενώ φαίνεται απίθανο το παιδί να κατέληξε στην Γερμανία

Πίσω στην Ελλάδα φαίνεται να κρύβεται τελικά η άκρη νήματος για την τύχη της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα που αγνοείται από τις 21 Απριλίου. Η 25χρονη μητέρα της Δημητρίνα Μπορίσοβα έδωσε στις Αρχές μετά από δεκάδες υπεκφυγές κατά την ανάκριση της, τα στοιχεία του 50χρονου Γερμανού που έμεινε μαζί του επί έναν μήνα. Πρόκειται για τον 50χρονο G.S., ο οποίος δηλώνει μόνιμη κατοικία στο Βερολίνο, για τον οποίον ενημερώθηκαν οι γερμανικές Αρχές μέσω Interpol ώστε να εξεταστεί.

Ο Γερμανός εντοπίστηκε από τις ελληνικές Αρχές που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του και αναμένεται η κατάθεση του εντός των επόμενων 48 ωρών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, η 25χρονη Δημητρίνα Μπορίσοβα έφυγε από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Βερολίνο στις 20 Μαρτίου και επέστρεψε στην Αθήνα, χωρίς να πάει στη Σόφια όπως ισχυρίστηκε η ίδια, στις 21 Απριλίου, ημέρα εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ.

Η Μπορίσοβα επιστρέφοντας βρέθηκε πλουσιότερη κατά 4.000 ευρώ, ενώ όπως προέκυψε είχε ανέβει και κατά το παρελθόν στο Βερολίνο και είχε μείνει ξανά έναν μήνα στον 50χρονο και πάλι είχε γυρίσει με χρήματα ίδιου περίπου ύψους στον τραπεζικό της λογαριασμό ή και μεγαλύτερου, που είχαν κατατεθεί από τον ίδιο.

Αυτό περιπλέκει την εξέλιξη των ερευνών γιατί ενδεχομένως όλα αυτά τα ταξίδια και οι οικονομικές συναλλαγές να είχαν να κάνουν μόνο με τυχόν ερωτικές υπηρεσίες της 25χρονης στον 50χρονο Γερμανό και όχι με ενδεχόμενη παράνομη υιοθεσία, ενώ αν είχε περάσει ανήλικο από χώρα μέλος της Schengen θα είχε καταγραφεί. Μπορεί εντωμεταξύ, 50χρονος Γερμανός να μην έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές της χώρας του και άρα την Interpol, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα χρηματικά ποσά που μοίραζε στην 25χρονη Βουλγάρα είναι συνηθισμένα… Ενδεχομένως λοιπόν να κρύβεται κάτι πολύ πιο περίπλοκο και παράνομο στη σχέση της με τον συγκεκριμένο άντρα, στο σπίτι του οποίου μετέβησαν άντρες της γερμανικής Αστυνομίας, αλλά δεν προκύπτει μέχρι στιγμής να τον εντόπισαν.

Μοιραία πάντως οι έρευνες επιστρέφουν στην Ελλάδα και εξαιτίας του 27χρονου επίσης τοξικομανούς πατέρα, που ανέφερε στους αστυνομικούς μεταξύ άλλων, ότι το παιδί χάθηκε μία ημέρα πριν επιστρέψει στην Αθήνα η σύντροφός του, όταν βγήκε έξω να παίξει με το σκυλάκι του (στη συνέχεια άρχισε να τα «μαζεύει πάλι και να λέει ότι δεν ξέρει τίποτα). Για την περίφημη «Σύλβια», προέκυψε πως ήταν φανταστικό πρόσωπο και δημιούργημα της Δημητρίνα, στην προσπάθειά της, όπως ισχυρίστηκε, να καλύψει την αμέλεια του συντρόφου της, κάτι που ισχυρίστηκε και η γιαγιά του παιδιού στους αξιωματικούς της Ασφάλειας στους οποίους ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αρχικά η Δημητρίνα άφησε σε εκείνη το παιδί και μια ημέρα πριν επιστρέψει η 25χρονη, το πήγε στο σπίτι του γιου της.

Οι ώρες περνούν βασανιστικά και το ερώτημα παραμένει για την τύχη του παιδιού και τι τελικά της συνέβη, με τους αστυνομικούς να φοβούνται ακόμα και τα χειρότερα και τους ίδιους τους γονείς του μικρού κοριτσιού να κάνουν τα πάντα για να κρύψουν την αλήθεια…

Συνέβη κάτι στην Αθήνα όσο ο πατέρας φέρεται να είχε υπό τη φύλαξή του το παιδί του; Το μετέφερε ο ίδιος στην Βουλγαρία; Για αυτόν τον λόγο, η ανάκριση των γονέων της Άννυ δεν πρόκειται να σταματήσει, μέχρι τουλάχιστον ένας από τους δύο να «σπάσει» οριστικά και να πει την μία και μοναδική αλήθεια για αυτή την εξαφάνιση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα