Στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΣΑ ο Θέμης Σοφός

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΟΥ//  ΦΩΤΟ Θ ΧΡΗΣΤΟΣ  ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑΝΟΥ ΣΟΦΟΥ// ΦΩΤΟ Θ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Σε θέση συμβούλου τοποθετείται ο Θέμης Σοφός. Ποιοί άλλοι δικηγόροι αναλαμβάνουν μέλη του διοικητικού συμβουλίου

Το ρόλο συμβούλου αναλαμβάνει στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας ο Θέμης Σοφός, ο οποίος αν κα κατήλθε στις εκλογές ως υποψήφιος πρόεδρος, δεν κατάφερε να προχωρήσει στο δεύτερο γύρο. Η νίκη του Δημήτρη Βερβεσού σήμανε και το τέλος των εκλογών, ολοκληρώνοντας έτσι και τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο Θέμις Σοφός ήδη από τον πρώτο γύρο έδειξε τη δυναμική του, αφού κατόρθωσε να φτάσει στην πέμπτη θέση, με 7,86%. Συνολικά 850 συνάδελφοί του έσπευσαν να τον ψηφίσουν για να λάβει τη θέση του υποψήφιου προέδρου. Αντίστοιχα, η παράταξή του “Εργατικοί” έλαβε 741 ψήφους, που ισοδυναμούν με το ποσοστό του 6,70%, λαμβάνοντας δύο έδρες στο διοικητικό συμβούλιο, μία εκ των οποίων καλύφθηκε από τον ίδιο τον επικεφαλής του συνδυασμού.

Για ικανοποιητική προσπάθεια κάνουν λόγο δικηγόροι, που ασχολούνται με τα κοινά. Αν και ο Θέμις Σοφός θεωρήθηκε από αρκετούς ως φαβορί ανάμεσα στους “γαλάζιους” υποψηφίους, μαζί με τον Δημήτρη Αναστασόπουλο -που πέρασε στο δεύτερο γύρο- και τον Φώτη Κωτσή, που εκλέχθηκε τρίτος στον πρώτο γύρο.

Μάλιστα, η κίνησή του να ασχοληθεί με τις εκλογές του ΔΣΑ ξάφνιασε, αν και στο παρελθόν το όνομά το είχε ακουστεί για τη θέση του προέδρου, χωρίς αυτός από την πλευρά του να κινήσει μέχρι φέτος τις διαδικασίες. Ως “φρέσκο” πρόσωπο στα συνδικαλιστικά ζητήματα, αλλά “παλιό” στη μαχόμενη ποινική δικηγορία, θεωρήθηκε πως θα είχε ένα “δυνατό” πρώτο γύρο.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η προεκλογική ανάδειξη του Θ. Σοφού έγινε ναι μεν μαζικά από τα κοινωνικά δίκτυα και την τηλεόραση, με τη σύζυγό του Σταματίνα Τσιμτσιλή να συνδράμει σε αυτό, αλλά δεν επικεντρώθηκε τόσο στους πιθανούς ψηφοφόρους του, δικηγόρους, οι οποίοι είναι συγκεκριμένο κοινό.

Ποίοι είναι οι σύμβουλοι του ΔΣΑ

Οι 24 σύμβουλοί του, εκ των οποίων μόλις μία είναι γυναίκα, είναι οι εξής: Στάθης Αναλυτής, Δημήτρης Αναστασόπουλος, Αντώνης Αντανασιώτης, Άγγελος Βουράκης, Μαρινέλλα Γούναρη - Χατζησαράντου, Γιάννης Δεληγεώργης, Σωτήρης Διαμαντόπουλος, Χρήστος Κακλαμάνης, Μιχάλης Καλαντζόπουλος, Γιάννης Κάπος, Γιώργος Κλεφτοδήμος, Χάρης Κονδύλης, Νίκος Κουτκιάς, Ανδρέας Κουτσολάμπρος, Φώτης Κωτσής, Αλέξανδρος Μαντζούτσος, Μεθόδιος Ματαλιωτάκης, Βασίλης Παπαστεργίου, Παναγιώτης Περάκης, Ελευθέριος Ράντος, Κώστας Ρίζος, Θέμις Σοφός, Ζώης Σταυρόπουλου και Θεόδωρος Συμεωνίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σ. Τσιμτσιλή: Προεκλογικός αγώνας για την εκλογή του συζύγου της στον ΔΣΑ

Νέος πρόεδρος του ΔΣΑ ο Δημήτρης Βερβεσός 

Εκλογές στο ΔΣΑ: Ξεκίνησε η καταμέτρηση

ADVERTISING

SHARE: