Στο Ιράν ο Άκης Τσελέντης. Πατρινά μέσα τον θέλουν να χάνει τελευταία στιγμή τη μοιραία πτήση

Στο Ιράν ο Άκης Τσελέντης. Πατρινά μέσα τον θέλουν να χάνει τελευταία στιγμή τη μοιραία πτήση
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ- ο καθηγητής σεισμολογίας, Άκης Τσελέντης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Αργοστόλι.(EUROKINISSI-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ) eurokinissi

Στην μοιραία πτήση παρολίγον να βρίσκεται ο σεισμολόγος. Αργοπόρησε και έτσι σώθηκε από θαύμα

Αναστάτωση έχει προκληθεί από το μεσημέρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έπειτα πληροφορίες του Tempo24, που θέλουν τον σεισμολόγο Άκη Τσελέντη να βρίσκεται στο Ιράν και να έχει χάσει το τελευταίο λεπτό την μοιραία πτήση του αεροπλάνου συνετρίβη στη χώρα. Φαίνεται πως και η εταιρία επιβεβαιώνει πως το αεροσκάφος επρόκειτο να πετάξει με 66 επιβάτες και τελικά, σε αυτό επέβαιναν 65.

Όπως αναφέρουν από το πατρινό portal ο κ. Τσελέντης καθυστέρησε να φτάσει στο αεροδρόμιο με αποτέλεσμα να χάσει τη μοιραία πτήση που στοίχισε τη ζωή σε 66 ανθρώπους.

Ο ίδιος βρισκόταν στο Ιράν την Παρασκευή, με την πτήση του να απογειώνεται από την Αθήνα με προορισμό την πόλη Αβάζ στο νοτιοδυτικό Ιράν. Το αεροπλάνο ωστόσο πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση μεταξύ της πρωτεύουσας Τεχεράνης και της πόλης Γιασούζ (νοτιοδυτικό Ιράν), συνετρίβη στην περιοχή Σαμιρόμ (περίπου 480 χλμ. νότια της Τεχεράνης).

Το επιβατικό αεροσκάφος της εταιρείας Aseman Airlines με 60 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα συνετρίβη σήμερα το πρωί σε ορεινή περιοχή του νοτιοδυτικού Ιράν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα