Στο νοσοκομείο τρίχρονος που κατάπιε νέφτι – Στο αυτόφωρο οι γονείς του

Αυτοκτονία γιατρού που έπεσε απο τον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου της Λαμίας, Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012. (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Αυτοκτονία γιατρού που έπεσε απο τον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου της Λαμίας, Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012. (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Κατηγορούμενοι για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο οι γονείς του παιδιού απ' τη Στυλίδα

Στο Νοσοκομείο Λαμίας νοσηλεύεται ένα αγοράκι τριών ετών που κατάπιε νέφτι. Το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Στυλίδα, όταν ο πατέρας της οικογένειας έβαφε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού και χρειάστηκε νέφτι για την αραίωση του χρώματος.

Το νήπιο διέφυγε κάποια στιγμή της προσοχής και βούτηξε το μπουκάλι δοκιμάζοντας το περιεχόμενο. Ευτυχώς την κίνησή του είδε η γιαγιά του και άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας.

Εκεί υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας για ενυδάτωση και παρακολούθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι γονείς του, που έχουν στην επιμέλειά τους άλλα τέσσερα παιδιά, με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών συνελήφθησαν από αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

Για την ώρα στο πλευρό του μικρού στο Νοσοκομείο Λαμίας βρίσκεται εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Πηγή: lamiareport.gr

ADVERTISING

SHARE: