'Στο σκαμνί' καθηγητής στη Ρόδο για μηνύματα σε μαθήτρια

Δίκη "Χρυσής Αυγής" την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα του Εφετείου Αθηνών. Στο δικαστήριο κατέθεσε ο αστυνομικός Δημήτρης Γώγουλος για την επίθεση στο ελεύθερο κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιούπολη που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου 2013. Η κατάθεση πραγματοποιείται για την κατηγορία της διεύθυνσης της εγκληματικής οργάνωσης.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Δίκη "Χρυσής Αυγής" την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα του Εφετείου Αθηνών. Στο δικαστήριο κατέθεσε ο αστυνομικός Δημήτρης Γώγουλος για την επίθεση στο ελεύθερο κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιούπολη που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου 2013. Η κατάθεση πραγματοποιείται για την κατηγορία της διεύθυνσης της εγκληματικής οργάνωσης. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο 40χρονος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε φυλάκιση 3 ετών με αναστολή και τώρα η υπόθεση πάει στο Εφετείο

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων θα καθίσει προσεχώς 40χρονος εκπαιδευτικός, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ο οποίος φέρεται ότι έστειλε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ανήλικη μαθήτριά του.

Όπως αναφέρει η Ροδιακή ο 40χρονος καθηγητής κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση πριν από δύο χρόνια από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών με τριετή αναστολή. Κατά της απόφασης αυτής άσκησε έφεση η οποία θα εκδικαστεί στις 13 Μαρτίου στο Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων.

Απολογούμενος ενώπιον του πρωτόδικου δικαστηρίου, ο 40χρονος υποστήριξε ότι στην τάξη της μαθήτριας έμπαινε μόνο μία φορά την εβδομάδα για μάθημα και πως την όποια επικοινωνία την έκοψε γρήγορα. Ο ίδιος, σύμφωνα πάντα με τη Ροδιακή, τόνισε πως ήδη έχει πληρώσει για αυτή του την πράξη, ενώ και από την πλευρά του συνηγόρου του επισημάνθηκε πως δεν υπήρξαν ασελγείς προτάσεις από τον 40χρονο.

Τον καθηγητή κατήγγειλε η μαθήτρια στον διευθυντή του σχολείου. Καθηγητής και μαθήτρια είχαν επικοινωνία μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

ADVERTISING

SHARE: