Στον ανακριτή ο 39χρονος για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Στον ανακριτή ο 39χρονος για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης στο εργοστάσιό του "Πλαστικά Κρήτης" eurokinissi

Είχε συλληφθεί την περασμένη Τρίτη και πρόκειται για τον 8ο που συλλαμβάνεται για την υπόθεση απαγωγής του γνωστού Κρητικού επιχειρηματία

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα μετά τη 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε ο 39χρονος, που φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ο 39χρονος, που κατάγεται από τη βόρεια Ελλάδα, αλλά κατοικεί μόνιμα στους Αρμένους Ρεθύμνου δύο φορές έχει περάσει μέχρι τώρα το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί, αλλά ζήτησε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Ο εν λόγω άνδρας συνελήφθη την περασμένη Τρίτη μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας στο Ρέθυμνο, καθώς όπως προέκυψε, είχαν βρεθεί πλήθος αποτυπωμάτων στο δωμάτιο της μάντρας, όπου κρατείτο το τελευταίο διάστημα ο επιχειρηματίας μέχρι την απελευθέρωση του από τις αστυνομικές αρχές.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είναι ο όγδοος κατά σειρά που συλλαμβάνεται από την αστυνομία για συμμετοχή στην πολύκροτη υπόθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Πηγή: cretapost

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα