Στον Άρειο Πάγο το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας

Στον Άρειο Πάγο το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας
Άρειος Πάγος Eurokinissi

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής απέστειλε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερη Ώρα" για να ελεγχθεί ποινικά. "Προσβλητικό, μισαλλόδοξο, απάνθρωπο και νομικά κολάσιμο" χαρακτηρίζει το πρωτοσέλιδο του Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερη Ώρα” ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, προκειμένου να πράξει τα απαραίτητα.

Πρόκειται για το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα», με τίτλους οπως “Ψηφίστηκε ο νόμος έκτρωμα από 148 ανώμαλους” “ΒΟΥΛΗ – ΤΡΑΒΕΣΤΙ», “ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ «ΑΔΕΛΦΗ».”

Νωρίτερα το απόγευμα, μήνυση κατά παντός για τα αδικήματα της υποκίνησης σε ρατσιστική βία και της πρόκλησης σε τέλεση αξιόποινων πράξεων στο Τ. Α. Αμπελόκηπων είχε υποβάλει ο δικηγορος Αγης Τάτσης.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στη μήνυση, «το συγκεκριμένο δημοσίευμα, πέραν των απίστευτα προσβλητικών και ρατσιστικών χαρακτηρισμών προς τους Έλληνες και Ελληνίδες βουλευτές, που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τη δήλωση μεταβολής φύλου, προτρέπει ευθέως στη διάπραξη εγκλημάτων εις βάρος των ομοφυλοφίλων”.

ΣΥΡΙΖΑ: Προσβλητικό, μισαλλόδοξο, απάνθρωπο και νομικά κολάσιμο

“Το σημερινό, προσβλητικό, μισαλλόδοξο, απάνθρωπο και νομικά κολάσιμο, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο,  πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας, δικαιώνει απολύτως την αταλάντευτη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία και την εμβάθυνση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων όλων των πολιτών. Όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να σπείρουν τη μισαλλοδοξία και να απευθυνθούν στα πιο συντηρητικά κοινωνικά αντανακλαστικά, θα αποτύχουν. Η κοινωνία είναι πιο ώριμη από όσο πιστεύουν ή επιθυμούν”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοσέλιδο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα