Συγκλονίζει η μάνα της Δώρας: Τη σκότωσε προμελετημένα

Συγκλονίζει η μάνα της Δώρας: Τη σκότωσε προμελετημένα
Διαμαρτυρία από μέλη της ΚΕΕΡΦΑ έξω από το Εφετείο, την Τετάρτη 8 Νομεβρίου 2017, όπου δικάζεται ο Χρήστος Ζέρβας, δράστης και οργανωτής της επίθεσης της Χρυσής Αυγής ενάντια στον φοιτητή Αλέξη Λάζαρη στις 31 Μαρτίου στους Αμπελόκηπους. Ο Χρήστος Ζέρβαςε είανι κατηγορούμενος για ληστεία και απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

"Ήθελε να σκοτώσει το παιδί μου", δήλωσε συγκλονισμένη η μητέρα της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη

“Δεν έχει καμία δικαιολογία, κανένα ελαφρυντικό. Ήθελε να σκοτώσει το παιδί μου”, δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, κάνοντας λόγο για φόνο εκ προμελέτης.

Η μητέρα της αδικοχαμένης εφοριακού, τον φόνο της οποίας ομολόγησε ο 58χρονος τοξικομανής, εξέφρασε την ελπίδα να βρεθούν “όλα τα στοιχεία” και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης, προκειμένου “κανένας άλλος να μην τολμήσει να σηκώσει χέρι σε άλλο κοριτσάκι” και “καμία μάνα να μην κλάψει όπως κλαίω εγώ σήμερα”.

Σύμφωνα με την μητέρα της 32χρονης, η οποία επικαλείται μαρτυρίες ο κατηγορούμενος, που ζούσε κοντά στην άτυχη εφοριακό, αποκρύπτει στοιχεία από τις αρχές, είχε δει την Δώρα και ίσως την ακολουθούσε.

Ο αδερφός της Δώρας Ζέμπερη ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία, που συνέλαβε τον “σφαγέα” της αδερφής του, ενώ υπογράμμισε ότι από την ελληνική Δικαιοσύνη περιμένει να τιμωρήσει τον δράστη “όσο πιο παραδειγματικά γίνεται”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα