Συλλαλητήριο: Ποιοι σταθμοί Μετρό κλείνουν την Κυριακή και τι ώρα

Συλλαλητήριο: Ποιοι σταθμοί Μετρό κλείνουν την Κυριακή και τι ώρα
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΣΤΑΣΥ (EUROKINISSI / Βασίλης Ρούγγος) eurokinissi

Θα υπάρχουν παρεμβάσεις από την Τροχαία σε όλο το κέντρο - Αυξημένα τα μέτρα της ΕΛΑΣ υπό τον φόβο επεισοδίων

Με εντολή της αστυνομίας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου θα κλείσουν από τις 10:00πμ οι σταθμοί του Μετρό “Σύνταγμα”, “Πανεπιστήμιο” και “Ομόνοια”, λόγω του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα.

Τα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Αστυνομία, εκτός από την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του συλλαλητηρίου, το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι ειρηνικό, είναι τυχόν δράσεις ακροδεξιών, αλλά και ενδεχόμενες συγκρούσεις με αντιεξουσιαστές σε τέτοια περίπτωση.

Για το λόγο αυτό θα ληφθεί ειδική μέριμνα, ώστε να μην υπάρξει επαφή των αναρχικών, που έχουν προαναγγείλει αντισυγκέντρωση για τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής στα Προπύλαια, με τον κύριο όγκο του συλλαλητηρίου, που είναι προγραμματισμένο για τις 14.00 στο Σύνταγμα.

Μεγαλύτερη έμφαση θα δοθεί στην απομόνωση ακροδεξιών στοιχείων, ενώ από την Ασφάλεια επιτηρούνται ήδη συγκεκριμένοι χώροι και από τις δύο πλευρές, ώστε να μην υπάρξει περιστατικό όπως ο εμπρησμός του υπό κατάληψη κτιρίου στη Θεσσαλονίκη, ή άλλη αφορμή που θα οδηγούσε σε συγκρούσεις.

Τα πούλμαν που αναμένονται να φτάσουν με κόσμο που θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο από την επαρχία, θα συνοδεύονται από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν οριστεί δύο μεγάλοι χώροι, εκτός Αθήνας, όπου θα σταθμεύσουν και θα φρουρούνται από ισχυρές δυνάμεις.

Την Κυριακή θα υπάρξουν άλλωστε παρεμβάσεις από την Τροχαία σε όλο το κέντρο της Αθήνας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα