Συλλήψεις για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης

Συλλήψεις για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης

Έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών σε σπίτι στην Δραπετσώνα που οι διακινητές είχαν μετατρέψει σε «καβάτζα» και εργαστήριο νόθευσης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Δραπετσώνα, από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, δύο Αλβανοί, ηλικίας 37 και 48 ετών για κατοχή, νόθευση και επανατυποποίηση προς περαιτέρω διακίνηση, σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης καθώς και για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, επετεύχθη η ταυτοποίηση των στοιχείων των διακινητών, πιστοποιήθηκε η δράση τους στη διακίνηση ναρκωτικών και εντοπίσθηκε το σπίτι τους, εντός του οποίου απέκρυπταν και νόθευαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ηρωίνη βάρους 18 κιλών και 345 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 95,8 γραμμαρίων, σκόνη άγνωστης χημικής συστάσεως, κατάλληλη για τη νόθευση της ηρωίνης βάρους 64 κιλών και 115 γραμμαρίων, 590 ευρώ, 5 κινητά τηλέφωνα και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ADVERTISING

SHARE: