Συμπλοκές οπαδών με ΜΑΤ στην Κάνιγγος

Συμπλοκές οπαδών με ΜΑΤ στην Κάνιγγος
Συμπλοκές οπαδών με ΜΑΤ στην Κάνιγγος Eurokinissi Sports

"Πόλεμος" με μολότοφ και δακρυγόνα μεταξύ οπαδών και δυνάμεων της αστυνομίας γύρω από την πλατεία Κάνιγγος. Νωρίτερα, σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών στην Ομόνοια

Εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ ανδρών της αστυνομίας και οπαδών, σημειώθηκαν, από την αρχή της οδού Ακαδημίας και στη διασταύρωση με την Θεμιστοκλέους, καθώς και γύρω από την πλατεία Κάνιγγος.

 

Οπαδοί, ορμώμενοι από την περιοχή των Εξαρχείων εκτόξευαν μολότοφ και μεγάλο αριθμό φωτοβολίδων κατά των δυνάμεων της αστυνομίας, οι οποίες απάντησαν με δακρυγόνα και κρότου-λάμψης.

 

Από τα επεισόδια έκλεισαν οι οδοί Πατησίων και Ακαδημίας, με τους δρόμους να είναι γεμάτοι πέτρες και σπασμένα μάρμαρα και μπουκάλια, που είχαν εκτοξευθεί κατά των αστυνομικών.

Οδοφράγματα με κάδους οι οποίοι παραδόθηκαν στην φωτιά, στήθηκαν επί της οδού Ακαδημίας.

Συμπλοκές οπαδών Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ

Νωρίτερα, το βράδυ της Παρασκευής είχαν πραγματοποιηθεί συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Οπαδοί των “ερυθρόλευκων”, επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, όπου ήταν συγκεντρωμένοι φίλοι του δικεφάλου του Βορρά, ενόψει του αυριανού τελικού του κυπέλλου.

Η αστυνομία επενέβη δίνοντας τέλος στη συμπλοκή των οπαδών, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι αυτές δεν περιορίστηκαν στην Ομόνοια αλλά και στα στενά πέριξ της πλατείας Καραϊσκάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα