Συνήγορος παπαδιάς: Υπερβολικά ζηλιάρης ο εραστής της, ήθελε να βγάλει από τη μέση τον παπά

Συνήγορος παπαδιάς: Υπερβολικά ζηλιάρης ο εραστής της, ήθελε να βγάλει από τη μέση τον παπά
Δολοφονία 52χρονου ιερέαστη διασταύρωση της Κρέστενας Ηλείας λίγο μετά τις 12 και μισή το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου 2012. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το κίνητρο των δραστών δεν ήταν η ληστεία. Το χρονικό της δολοφονίας Ο ιερέας, σταμάτησε για λίγα λεπτά με το αυτοκίνητό του σε πάρκινγκ στην διασταύρωση της Κρέστενας και άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στο αμάξι επέβαινε και η σύζυγος του ιερέα η οποία μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο της Κρέστενας. (EUROKINISSI/ilialive.gr) Eurokinissi

Τη ζήλευε υπερβολικά, λέει ο συνήγορος της παπαδιάς για τον εραστή της. Υποστηρίζει ότι είναι αθώα

Νέα εκδοχή για τα κίνητρα της δολοφονίας του παπά δίνει ο συνήγορος της παπαδιάς Απόστολος Λύτρας.

“Ο εραστής της παπαδιάς, την ζήλευε υπερβολικά και ήθελε να βγάλει από τη μέση τον παπά”, είπε, μιλώντας στο Mega το πρωί της Δευτέρας.

Μάλιστα, ο κ. Λύτρας τόνισε ότι ο παπάς είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο συνήγορος, ο εραστής ήθελε να συναντήσει τον παπά και να του μιλήσει, ενώ πίεζε την παπαδιά να εγκαταλείψει τον σύζυγό της και να φύγει μαζί του στην Αμερική.

“Μετά από υπερβολική πίεση, η παπαδιά ενέδωσε για το ραντεβού, το οποίο συμφωνήθηκε να γίνει στο δρόμο. Η κατηγορούμενη δεν ήξερε ότι ο εραστής της είχε όπλο μαζί του ή ότι σκόπευε πραγματικά να τον σκοτώσει”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λύτρας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η παπαδιά είναι αθώα και δεν είχε κανέναν λόγο να σκοτώσει τον σύζυγό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα