Τελωνειακές πηγές: Δεν παρέστη μάρτυρας για το 'Λασσαία' γιατί δεν είχε κληθεί

Στιγμιότυπο απο την απορρυπανση στη παραλια της Γλυφαδας την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, μια εβδομάδα μετά το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου "Αγία Ζώνη ΙΙ" που προκάλεσε την πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπο απο την απορρυπανση στη παραλια της Γλυφαδας την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, μια εβδομάδα μετά το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου "Αγία Ζώνη ΙΙ" που προκάλεσε την πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Δεν παρέστη μάρτυρας στη χθεσινή δικάσιμο για το "Λασσαία" γιατί δεν είχε κληθεί αναφέρουν τελωνειακές πηγές

Δεν εκλήθη υπάλληλος της Τελωνειακής Υπηρεσίας προκειμένου να παρευρεθεί ως μάρτυρας στη χθεσινή δικάσιμο (της 21ης Σεπτεμβρίου) αναφορικά με την υπόθεση του πλοίου "Λασσαία", όπως υποστηρίζουν τελωνειακές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σήμερα το μεσημέρι εκλήθη τηλεφωνικά υπάλληλος της Υπηρεσίας προκειμένου να παραστεί στις 14.00 στο Πρωτοδικείο Πειραιά , στο 1ο Μονομελές, κατά την εξ αναβολής δικάσιμο της υπόθεσης.

Επειδή ο εν λόγω υπάλληλος καταθέτει ως μάρτυρας στο Εφετείο Αθηνών για άλλη υπόθεση, θα παρευρεθεί άλλος υπάλληλος της ίδιας υπηρεσίας, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κουρουμπλής: Θα το κρίνουν άλλοι αν θα παραιτηθώ

ADVERTISING

SHARE: