Θάνατος και ζωή στη Δυτική Αττική: Πνίγηκε η πεθερά του, γεννάει η κόρη του

Θάνατος και ζωή στη Δυτική Αττική: Πνίγηκε η πεθερά του, γεννάει η κόρη του

Συγκλονίζει η μαρτυρία κατοίκου της Μάνδρας που επλήγη σήμερα από την πολύνεκρη θεομηνία στη Δυτική Αττική

Ο κ. Μιχάλης Μάινας αναφέρει τις τραγικές στιγμές που έζησε με αποτέλεσμα το θάνατο της πεθεράς του, αλλά και την απόγνωση που νιώθει από την καταστροφή που υπέστη καθώς από στιγμή σε στιγμή γεννάει η κόρη του.

“Καταστραφήκαμε. Άνοιξα την πόρτα,  με πήρε ένα τσουνάμι και με πέταξε. Δεν ξέρω πως κατάφερα να σωθώ. Δεν περιμέναμε ποτέ κάτι τέτοιο. Το σπίτι μας πλέον δεν υπάρχει. Η πεθερά μου ήταν κατάκοιτη και μεγάλης ηλικίας. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Δεκαπέντε αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στην αυλή μου” δήλωσε ο κ. Μιχάλης Μαίνας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Όπως περιγράφει ο κ. Μάινας, τα νερά εισέβαλαν στο χώρο όπου κοιμόταν η 101 ετών γυναίκα, με τον ίδιο και τη γυναίκα του να είναι αδύνατο να τη βοηθήσουν. “Προσπαθήσαμε να μπούμε μέσα να την τραβήξουμε, αλλά δεν ήταν δυνατό, γιατί τα έπιπλα ήταν επάνω όλα, το νερό μπούκαρε μέσα… Δεν μπορούσαμε δηλαδή”, αναφέρει.

“Η γυναίκα μου ανέβηκε πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας, εγώ κρεμιόμουν στην πόρτα και με τα σχοινιά τα παιδιά προσπαθούσαν να μας σώσουν”, συμπληρώνει.

“‘Εμεινα τρεισήμισι ώρες στο νερό. Έπαθα μια υποθερμία δυνατή, λέω αν δεν με τραβήξουν τώρα…” αποκαλύπτει για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

Η καταστροφή της περιουσίας του είναι ολοκιληρωτική. “Γεννάει η κόρη μου, δεν έχω ρούχα να βάλω” αναφέρει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα