‘Θαύμα’ στην Ξάνθη: Σύζυγος Ξανθιώτη γέννησε δύο φορές σε 5 μήνες

‘Θαύμα’ στην Ξάνθη: Σύζυγος Ξανθιώτη γέννησε δύο φορές σε 5 μήνες

Η έγκυος που πήγε να γεννήσει το Μάη ενώ είχε γεννήσει και το Γενάρη. Τι ανακάλυψε η Ασφάλεια Ξάνθης, υπό την υποψία κυκλώματος παράνομης υιοθεσίας

Έκπληκτοι έμειναν οι άνθρωποι στο Νοσοκομείο της Ξάνθης πριν από λίγες μέρες, όταν διαπίστωσαν ότι μία γυναίκα που εισήχθη για να γεννήσει, είχε ξαναγεννήσει στη Μαιευτική μόλις τον περασμένο Γενάρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του XanthiPress.gr, στα δίχτυα των διωκτικών αρχών βρέθηκε ένας Ξανθιώτης ο οποίος προσπάθησε να εξαπατήσει το Νοσοκομείο επειδή η γυναίκα του ήταν αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας και δεν δικαιούταν ασφάλισης.

Ο νεαρός προσήλθε το Γενάρη στο Νοσοκομείο της Ξάνθης με τη σύζυγό  του, αποκρύπτοντας ότι πρόκειται για Βούλγαρη υπήκοο αλλά δίνοντας τα στοιχεία της αδερφής του . Με τον τρόπο αυτό «γλιτώσε» το ποσό των περίπου 1.000 ευρώ που απαιτούνταν για να πληρωθούν οι υπηρεσίες που παρασχέθηκαν για τοκετό με καισαρική τομή και νοσηλεία.

Πήγε να γεννήσει στην πραγματικότητα η αδερφή του.

Η απάτη δεν θα γίνει αντιληπτή αν πριν από λίγες δεν πήγαινε να γεννήσει στην πραγματικότητα η αδερφή του ! Έτσι όταν διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι «γεννούσε» για δεύτερη φορά μέσα λίγους μήνες στο ίδιο Νοσοκομείο, ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια της Ξάνθης και έτσι ξετυλίχτηκε το κουβάρι μέχρι να βρεθεί ο επιτήδειος που είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία στην πρώτη γέννα.

Το αδίκημα δεν είναι αυτόφωρο και σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία που θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο για αρκετά σοβαρά αδικήματα !

Yποψιάστηκαν παράνομη υιοθεσία

Μάλιστα, η υπόθεση κινητοποίησε τους αρμόδιους καθώς  η αλλοδαπή γυναίκα είναι ρομά από τη Βουλγαρία,  κάτι που συχνά δημιουργία υποψίες για συμμετοχή σε υποθέσεις παράνομων υιοθεσιών, αν και δεν επρόκειτο τελικά για κάτι τέτοιο αλλά για μια απλή απάτη σε βάρος του ΕΣΥ.

Πάντως τόσο το παιδί όσο και το ανηψάκι του νεαρού, χαίρουν άκρας υγείας ενώ το συμπέρασμα είναι ότι στο Νοσοκομείο οι ασθενείς βρίσκονται σε καλά χέρια.

Πηγή: XantiPress.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα