Θεσσαλονίκη: Σύλληψη γυναικολόγου- πανεπιστημιακού για φακελάκι

Protest by hospital staff Genimatas, Agios Dimitrios and AHEPA in Thessaloniki. April 11, 2013. /      ,      . 11  2013.
Protest by hospital staff Genimatas, Agios Dimitrios and AHEPA in Thessaloniki. April 11, 2013. / , . 11 2013. SOOC

Δίωξη για δωροδοκία ασκήθηκε σε γυναικολόγο ο οποίος φέρεται να ζήτησε 1200 ευρώ από γυναίκα που είχε γεννήσει στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Δίωξη για δωροδοκία ασκήθηκε σε γυναικολόγο, αναπληρωτή καθηγητή του ΑΠΘ, μετά από καταγγελλία γυναίκας ότι της ζήτησε 1200 ευρώ για να πραγματοποιήσει τοκετό.

Η γυναίκα, που γέννησε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με την μέθοδο της καισαρικής την προηγούμενη εβδομάδα, απευθύνθηκε στην αστυνομία, ισχυριζόμενη ότι της ζήτησε 1200 ευρώ για την πραγματοποίηση της επέμβασης.

Στη συνέχεια μετέβη στο ιατρείο του γυναικολόγου με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και συνοδεία αστυνομικού υπαλλήλου, ο οποίος συνέλαβε τον γιατρό με την παραλαβή του ποσού.

Στον γιατρό, που ισχυρίζεται ότι δεν ζήτησε ο ίδιος τα χρήματα, αλλά η γυναίκα θέλησε να του τα δώσει προκειμένου να τον ευχαριστήσει, ασκήθηκε δίωξη για δωροδοκία, ενώ από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης δόθηκε παραγγελία στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας, προκειμένου να διερευνηθεί εάν ο γιατρός είχε προχωρήσει σε αντίστοιχες πράξεις κατά το παρελθόν.

ADVERTISING

SHARE: