Θρίλερ διαρκείας για το 19χρονο μοντέλο – Απορρίφθηκε η εγγύηση, παραμένει στη φυλακή

Θρίλερ διαρκείας για το 19χρονο μοντέλο – Απορρίφθηκε η εγγύηση, παραμένει στη φυλακή

Το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ δεν έκανε δεκτό το αίτημα να αφεθεί ελεύθερη η 19χρονη με την καταβολή εγγύησης, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η κράτησή της - Τι δηλώνει στο News 24/7 ο δικηγόρος της

Στη φυλακή, καλά στην υγεία της, αλλά με μικρές ελπίδες να επιστρέψει στην πατρίδα της, εξακολουθεί να βρίσκεται το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ έχοντας στην κατοχή της 2,5 κιλά κοκαΐνης.

Η νεαρή σπουδάστρια στο ΙΕΚ Καλαμάτας βρέθηκε χθες ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου του Χονγκ Κονγκ, όπου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ακρόαση μπροστά σε δικαστικό λειτουργό. Μέσω του δικηγόρου που αυτεπαγγέλτως της έχει οριστεί προσωρινά, η κοπέλα ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

“Ο συνήγορος ζήτησε να καταβληθεί το ποσό των 100 χιλιάδων δολαρίων Χονγκ Κόνγκ, ποσό που ισοδυναμεί σε περίπου 11.000 ευρώ, όμως το αίτημα δεν έγινε δεκτό” περιγράφει στο Νews 24/7 ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου. Σύμφωνα με τον ίδιο, η απορριπτική απόφαση του δικαστηρίου έγινε με το σκεπτικό ότι η κατηγορούμενη είναι αλλοδαπή, ενώ οι πράξεις που της έχουν αποδοθεί είναι βαρύτατες.

Πλέον η κοπέλα αναμένει την τρίτη κατά σειρά ακρόασή της, η οποία έχει οριστεί για τις 7 Δεκεμβρίου, ενώ έχει δηλώσει την αθωότητά της στη δικαιοσύνη του Χονγκ Κονγκ. Όπως είναι ήδη γνωστό, η 19χρονη έχει ήδη αναφέρει στον Γενικό Πρόξενο ότι είναι αθώα, ενώ ισχυρίστηκε: “δεν ήξερα για την ποσότητα των ναρκωτικών που μετέφερα”.

Φαίνεται πάντως, πως ο αγώνας του μοντέλου θα είναι μακρύς. Σύμφωνα με το Σάκη Κεχαγιόγλου, το Φεβρουάριο αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα του Χημείου για να εξακριβωθεί τί σκόνη βρέθηκε μέσα στα πράγματα του 19χρονου μοντέλου, ενώ δεν αποκλείεται να περάσουν περισσότερο από οκτώ μήνες, προκειμένου να προσδιοριστεί η ακροαματική διαδικασία, η οποία θα κρίνει  αν τελικά η κατηγορούμενη είναι ένοχη ή αθώα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται ακόμα οι προσπάθειες στην Μυτιλήνη να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα έτσι ώστε οι γονείς της 19χρονης να μπορέσουν να κάνουν αυτό το αεροπορικό ταξίδι για να την επισκεφθούν και να δουν από κοντά την κατάσταση στην οποίοι εκείνη βρίσκεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα