Θρίλερ με την εξαφάνιση του 35χρονου κτηνοτρόφου στην Θεσπρωτία

Εγκαίνια  του αυτοκινητοδρόμου "Ιόνια Οδός" από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα,  την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Επισκοπικού, που βρίσκεται στο 194,8 χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Εγκαίνια του αυτοκινητοδρόμου "Ιόνια Οδός" από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Επισκοπικού, που βρίσκεται στο 194,8 χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των Αρχών αλλά και εθελοντών για τον εντοπισμό του αγνοούμενου κτηνοτρόφου

Ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση του 35χρονου κτηνοτρόφου Ηλία Ντρίκου από την περιοχή Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου.

Νωρίς το πρωί και όπως συνήθιζε καθημερινά, ξεκίνησε από το χωριό για την στάνη που διατηρεί η οικογένεια. Εκεί τον είδε μάλιστα ο πατέρας του, ενώ αργότερα μίλησε και στο τηλέφωνο με την σύζυγό του δύο φορές, με τελευταία επικοινωνία περίπου στις 11 το πρωί οπότε και την ενημέρωσε ότι θα επέστρεφε σπίτι και θα πήγαινε να πάρει ψωμί για το μεσημεριανό τους.

Μέχρι εδώ είναι όλα φυσιολογικά, μέχρι που έπαψε να σηκώνει το τηλέφωνο κάτι που δεν συνήθιζε, ενώ όταν επέστρεψε στην στάνη, ο πατέρας του βρήκε σταθμευμένο το αυτοκίνητο εκεί που το είχε αφήσει, με το κλειδί στη μίζα, το κινητό του τηλέφωνο, το πορτοφόλι με τα χρήματά του, τα τσιγάρα του, ακόμα και το μπουκάλι με το νερό του ήταν όλα μέσα στο αμάξι, ενώ έξω από το όχημα δεν υπήρχε κάτι ύποπτο όπως π.χ. αίμα…

Εκείνος όμως ήταν κυριολεκτικά άφαντος… Από την πρώτη στιγμή έγιναν και συνεχίζονται να γίνονται έρευνες στην ευρύτερη δύσβατη περιοχή, μία περιοχή όμως που την ήξερε καλά ο αγνοούμενος όπως και της παγίδες της…

Εθελοντές και συγχωριανοί, άντρες της ΕΜΑΚ, αστυνομία, ακόμα και ελικόπτερο επιστρατεύτηκε στις έρευνες, με μάταια όμως αποτελέσματα. Ο ίδιος δεν είχε απασχολήσει για κάτι ποτέ τις Αρχές, δεν φαίνεται από την έως τώρα έρευνα να είχε με κάποιον προηγούμενα, φαίνεται να είχε φυσιολογικές σχέσεις με την οικογένειά του και ούτε αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας ή ψυχολογικά προβλήματα. Ακόμα και αν ήταν μία οικειοθελής εξαφάνιση, λογικά το νερό τουλάχιστον, θα το έπαιρνε μαζί του και κάπου εδώ αρχίζει και πυκνώνει το νέφος μυστηρίου που καλύπτει αυτή την εξαφάνιση.

Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον ξέρει οτιδήποτε να βοηθήσει τους ίδιους και τις Αρχές να βρουν τον άνθρωπό τους, ενώ για τον αγνοούμενο εκδόθηκε και silver alert.

Φωτογραφία:eurokinissi

ADVERTISING

SHARE: