Θρίλερ με την εξαφάνιση του Αρχιμανδρίτη από το Γύθειο: Βρέθηκε αυτοκίνητο στη θάλασσα

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Αρχιμανδρίτη από το Γύθειο: Βρέθηκε αυτοκίνητο στη θάλασσα
Κότρωνας, Ανατολική Μάνη,Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 Eurokinissi

Ο πατέρας Ανδρέας Μπολοβίνος εξαφανίστηκε χθες αργά το απόγευμα στην περιοχή του Γυθείου κατευθυνόμενος προς το σπίτι του στο χωρίο Ακούμαρο Γυθείου κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες-Φόβοι ότι έπεσε θύμα τροχαίου-Σπεύδουν δύτες στο σημείο

Δραματικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση εξαφάνισης του 63χρονου Αρχιμανδρίτη, πατέρα Ανδρέα Μπολοβίνου, ο οποίος εξαφανίστηκε χθες αργά το απόγευμα από το Γύθειο.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα το λιμενικό εντόπισε ένα ασημί αυτοκίνητο στον βυθό της θάλασσας στην παραλία Καμάρες Νεοχωρίου, στο Γύθειο. Σπεύδουν στο σημείο δύτες.

Ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Γυθείου όπου ιερουργεί ο Αρχιμανδρίτης ενημέρωσε αργά το βράδυ την Αστυνομία πως είχε χάσει τα ίχνη του 63χρονου. Ο ίδιος είχε αποχωρήσει 20 λεπτά πριν τις 7 το απόγευμα, με ένα ασημί Hyundai i10 για να πάει στο σπίτι του στο Ακούμαρο Γυθείου.

Ο πρωτοσύγκελος τον έπαιρνε τηλέφωνο και αυτό έβγαινε απενεργοποιημένο, ενώ στην περιοχή επικρατούσαν πολύ κακές καιρικές συνθήκες με δυνατή καταιγίδα και ανέμους. Τελευταίο στίγμα έδωσε η κινητή τηλεφωνία στην περιοχή του Κότρωνα, ενώ έκτοτε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό ερευνούσαν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή τόσο σε γκρεμούς όσο και στην θάλασσα, καθώς εκφράζονται έντονοι φόβοι ότι μπορεί να έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα