Τι υποστηρίζει η εταιρία επιτήρησης για την φυγή υπόδικου με ηλεκτρονικό ‘βραχιολάκι’

Τι υποστηρίζει η εταιρία επιτήρησης για την φυγή υπόδικου με ηλεκτρονικό ‘βραχιολάκι’

Διευκρινήσεις γύρω από τις αρμοδιότητές της δίνει η εταιρία G4S Secure Solutions, λίγες ημέρες μετά τη φυγή κατηγορουμένης, η οποία έκοψε το "βραχιολάκι" και εξαφανίστηκε

Διευκρινήσεις γύρω από τη φυγή της υποδίκου, η οποία εξαφανίστηκε αφού πρώτα αφαίρεσε το “βραχιολάκι” το Σάββατο, δίνει η εταιρία που έχει αναλάβει την επιτήρηση των κατηγορουμένων στους οποίους εφαρμόζεται το συγκεκριμένο περιοριστικό μέτρο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η G4S Secure Solutions, η επιχείρηση έπραξε όλα όσα είναι αρμόδια να πράξει, ειδοποιώντας άμεσα της αρχές. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι έλαβε άμεσα στις 18:58:08 σήμα παραβίασης των κατ’ οίκον περιοριστικών όρων από άτομο επιτηρούμενο με το ηλεκτρονικό «βραχιόλι».

“Η εταιρεία ενημέρωσε άμεσα και σύμφωνα με τις διαδικασίες όλες τις εμπλεκόμενες αρχές και συνέχισε να παρέχει διαρκή ενημέρωση σε αυτές για τη θέση και την πορεία του επιτηρουμένου ατόμου μέχρι της στιγμής που έλαβε σήμα αποκοπής του ιμάντα του «βραχιολιού», το οποίο και εντόπισε και περισυνέλεξε στη συνέχεια”, υποστηρίζει μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα