Το 7 Food Sins συμμετέχει ενεργά στο Refugee Food Festival

Το 7 Food Sins συμμετέχει ενεργά στο Refugee Food Festival

Η gastropub 7 Food Sins είναι ένα από τα πέντε εστιατόρια στην Αθήνα, που θα φιλοξενήσουν έναν επαγγελματία σεφ από την προσφυγική κοινότητα στο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 18-22 Ιουνίου

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων στη Γαλλία, φέτος το Refugee Food Festival επεκτείνεται σε 13 Ευρωπαϊκές πόλεις, μεταξύ αυτών και στην Αθήνα.

Η gastropub 7 Food Sins είναι ένα από τα πέντε εστιατόρια στην Αθήνα, που θα φιλοξενήσουν έναν επαγγελματία σεφ από την προσφυγική κοινότητα, στο πλαίσιο του Refugee Food Festival.

Στόχοι του φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 18-22 Ιουνίου, είναι αφενός η “μεταφορά” των γαστρονομικών παραδόσεων άλλων χωρών μέσα από τις δεξιότητες επαγγελματιών σεφ και αφετέρου η δημιουργία προοπτικών επαγγελματικής ένταξης μέσω της σταδιακής δικτύωσης.

Το 7 Food Sins έχει την τιμή να φιλοξενεί τον σεφ Abdulrahman Al Hallak, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, από τις 6.00 το απόγευμα και μέχρι το κλείσιμο της κουζίνας.

Το Refugee Food Festival διοργανώνεται από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες και τo Food Sweet Food με την υποστήριξη του Athens Insider.

*7 Food Sins, Πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας 1 , Πλάκα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες

ADVERTISING

SHARE: