Το θαύμα της αλληλεγγύης: Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τη μικρή Νεφέλη

Μετά τη συγκινητική στήριξη του κόσμου μαζεύτηκε το απαιτούμενο ποσό σε χρόνο ρεκόρ, και το 10χρονο κορίτσι που πάσχει από σάρκωμα, θα μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό προκειμένου να της χορηγηθεί εξειδικευμένη θεραπεία

Συγκινητική αποδείχτηκε η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τη μικρή Νεφέλη, τη 10χρονη μαθήτρια που διαγνώστηκε με σάρκωμα Ewing στη διάφυση της δεξιάς κνήμης, καθώς μέσα σε ελάχιστες ημέρες μαζεύτηκε το απαιτούμενο ποσό που χρειάζεται ώστε η μικρή να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού και λάβει την απαραίτητη θεραπεία.

"Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πρωτοφανής και συγκινητική. Εκατοντάδες συμπολίτες μας απ’ όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση του ΙΣΑ και συμμετείχαν στην προσπάθεια να στηρίξουμε τη Νεφέλη στη μάχη που δίνει για τη ζωή της." αναφέρει η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επεσήμανε τα εξής:

" Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Εκατοντάδες συμπολίτες μας απ’ όλο τον κόσμο πρόσφεραν από το υστέρημά τους, για να βοηθήσουν ένα παιδί που δίνει μάχη για τη ζωή του. Αυτό αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός όσο και εάν έχει δοκιμαστεί από την οικονομική κρίση συνεχίζει να έχει ανθρωπιά και να δείχνει αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο. Αυτό φαίνεται και στις δράσεις του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, στις οποίες συμμετέχουν χιλιάδες πολίτες. Η άμεση ανταπόκριση των συμπολιτών μας από όλον τον κόσμο δείχνει επίσης την εμπιστοσύνη που έχουν στον ΙΣΑ, γεγονός που μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στη Νεφέλη. »

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΙΣΑ: Έκκληση για τη 10χρονη Νεφέλη που πάσχει από σάρκωμα

ADVERTISING

SHARE: