Τον σκότωσε το αυτοκίνητο που επισκεύαζε

(φωτογραφίες & βίντεο  http://youtu.be/JenwrJ7rp6A  eurokinissi-Bασίλης Παπαδόπουλος).ΑΡΓΟΣ-Τροχαίο ατύχημα με τρεις ελαφρά τραυματίες ,σημειώθηκε το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 το μεσημέρι ,στο δρόμο Άργους-Ν. Κίου μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων ,οι τραυματίες μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ναυπλίου.(φωτογραφίες & βίντεο  http://youtu.be/JenwrJ7rp6A  eurokinissi-Bασίλης Παπαδόπουλος)
(φωτογραφίες & βίντεο http://youtu.be/JenwrJ7rp6A eurokinissi-Bασίλης Παπαδόπουλος).ΑΡΓΟΣ-Τροχαίο ατύχημα με τρεις ελαφρά τραυματίες ,σημειώθηκε το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 το μεσημέρι ,στο δρόμο Άργους-Ν. Κίου μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων ,οι τραυματίες μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ναυπλίου.(φωτογραφίες & βίντεο http://youtu.be/JenwrJ7rp6A eurokinissi-Bασίλης Παπαδόπουλος) EUROKINISSI

O άτυχος 59χρονος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο και εγκλωβίστηκε σε περίφραξη ποιμνιοστασίου

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας 59χρονος άνδρας στα Βάγια Βοιωτίας, που παρασύρθηκε και εγκλωβίστηκε από ένα παλιό αυτοκίνητο.

Όλα συνέβησαν όταν ο 59χρονος μαζί με τον αδερφό του πήγαν στο ποιμνιοστάσιο της οικογένειας εκεί όπου υπήρχε ένα παλιό αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα τους, το οποίο ο 59χρονος θέλησε να επισκευάσει. Στην προσπάθεια του όμως το αυτοκίνητο κύλισε, παρέσυρε τον άτυχο άνδρα και τον εγκλώβισε στην περίφραξη του ποιμνιοστασίου.

Ο αδερφός του άτυχου άνδρα προσπάθησε να τον βοηθήσει ενώ κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως για τον 59χρονο ήταν ήδη αργά καθώς οι γιατροί στο νοσοκομείο της Θήβας, διαπίστωσαν απλά το θάνατό του.

(Πληροφορίες: lamiareport)

ADVERTISING

SHARE: