Τραγωδία στην Κρήτη: Βρέφος έχασε τη ζωή του σε επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας

Τραγωδία στην Κρήτη: Βρέφος έχασε τη ζωή του σε επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας

Απίστευτη τραγωδία. Βρέφος 6 μηνών έχασε τη ζωή του μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τη νύχτα που πέρασε στη Σητεία της Κρήτης. Ένας έντονος τσακωμός μεταξύ του ζευγαριού οδήγησε στην χειροδικία που σαν συνέπεια είχε τον θάνατο από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις του μωρού τους, μόλις 5,5 μηνών.

Καθώς το ζευγάρι τσακωνόταν, η 30χρονη μητέρα του, το κρατούσε διαρκώς στην αγκαλιά της. Κάποια στιγμή, η κατάσταση ξέφυγε εντελώς και ο 52χρονος σύντροφός της και πατέρας του παιδιού, ο οποίος χτύπησε και την γυναίκα του, άρπαξε ένα αντικείμενο πιθανόν το κινητό του όπως όλα δείχνουν και το πέταξε εναντίον της με δύναμη, με αποτέλεσμα αυτό να πετύχει στο κεφάλι το άτυχο μωράκι και να το τραυματίσει θανάσιμα.

Το μωρό μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου, όπου λίγο μετά απεβίωσε και οι γιατροί που είδαν ότι τα τραύματα που έφερε το παιδί δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν ως ατύχημα, κάλεσαν αμέσως της Αστυνομία, που με τη σειρά της προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα και υπαλλήλου του Δήμου Σητείας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικών βλαβών στην σύντροφό του και βαρέων σωματικών βλαβών που επέφεραν θάνατο στο παιδί του. Αυτή την ώρα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα