Τραγωδία στο Περιστέρι: Από άνοια έπασχε ο 82χρονος- Ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Η πολυκατοικία στην οδό Αισώπου στις εργατικές κατοικίες στο Περιστέρι όπου το πρωΐ της Καθαράς Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2018, βρήκε το θάνατο από πυρκαγιά σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου ένας ηλικιωμένος άνδρας. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 18 άνδρες με έξι οχήματα.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Η πολυκατοικία στην οδό Αισώπου στις εργατικές κατοικίες στο Περιστέρι όπου το πρωΐ της Καθαράς Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2018, βρήκε το θάνατο από πυρκαγιά σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου ένας ηλικιωμένος άνδρας. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 18 άνδρες με έξι οχήματα. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο ηλικιωμένος άνδρας που έχασε τη ζωή του όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του, ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου. Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών δεν κατάφεραν, να μπουν στο διαμέρισμά του εγκαίρως

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια, μετά την τραγωδία στο Περιστέρι, όπου ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του, από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του.

Ο άτυχος άνδρας ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου και σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπασχε από άνοια.

Ο ηλικιωμένος βγήκε στη βεράντα, φωνάζοντας "βοήθεια", ωστόσο οι γείτονες και οι άνδρες της πυροσβεστικής δεν κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα εγκαίρως.

Το διαμέρισμα στην πολυκατοικία στην οδό Αισώπου στις εργατικές κατοικίες στο Περιστέρι όπου το πρωΐ της Καθαράς Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2018, βρήκε το θάνατο από πυρκαγιά ένας ηλικιωμένος άνδρας. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 18 άνδρες με έξι οχήματα.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Το διαμέρισμα στην πολυκατοικία στην οδό Αισώπου στις εργατικές κατοικίες στο Περιστέρι όπου το πρωΐ της Καθαράς Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2018, βρήκε το θάνατο από πυρκαγιά ένας ηλικιωμένος άνδρας. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 18 άνδρες με έξι οχήματα. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Από όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας μένει ο γιος του, ο οποίος όμως έλειπε τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά, γύρω στις 8 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της κατάστασης της υγείας του, οι συγγενείς του κλείδωναν την πόρτα του σπιτιού.

Να σημειώσουμε πάντως, ότι από την μέχρι στιγμής έρευνα της ΠΥ, η πόρτα ήταν ανοιχτή, σύμφωνα και με τις μαρτυρίες του πρώτου πληρώματος, που έφτασε στο σημείο.

Το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ έρευνα διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής για να διαπιστωθούν τα αίτια αυτής της τραγωδίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ένας νεκρός από φωτιά σε πολυκατοικία στο Περιστέρι

ADVERTISING

SHARE: