Tραγωδία στους Αγ.Αναργύρους: Οι απαιτήσεις για σπίτια και αυτοκίνητα πίσω από τη βιτρίνα του ‘άριστου επαγγελματία’

Tραγωδία στους Αγ.Αναργύρους: Οι απαιτήσεις για σπίτια και αυτοκίνητα πίσω από τη βιτρίνα του ‘άριστου επαγγελματία’

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των συγγενών- περιγράφουν ως βίαιο και απαιτητικό τον αρχιφύλακα. Γονάτισε και αυτοκτόνησε πλάι στο νεκρό παιδί του περίπου μιάμιση ώρα μετά το τριπλό έγκλημα

Των Θοδωρή Παναγιωτίδη, Μάνου Φραγκιουδάκη

Λεπτομέρειες που προκαλούν σοκ και συνθέτουν σιγά- σιγά το προφίλ του 46χρονου αστυνομικού που σκότωσε την οικογένειά του στους Αγίου Αναργύρους, έρχονται στο φως:

Πίσω από τη “βιτρίνα” της ευτυχισμένης οικογένειας με τους δύο επιτυχημένους επαγγελματικά γονείς φαίνεται ότι κρύβονταν καθημερινές προστριβές, εντάσεις και προβλήματα τα οποία οδήγησαν τελικά στο αδιανόητο μακελειό.

Αποκαλυπτικά είναι όσα καταγγέλλει ο αδερφός της πεθεράς του θύματος για την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του δολοφόνου και αυτόχειρα φρουρού του πρώην Πρωθυπουργού.

Υποστηρίζει πως τα τελευταία δύο χρόνια και ειδικά από όταν πέθανε ο αδερφός της συζύγου, που υπηρετούσε ως δάσκαλος σε νησί, ζητούσε μερίδιο από την περιουσία της πεθεράς του και τον τελευταίο καιρό απαιτούσε να φύγει από το σπίτι της για να μεταφέρουν εκεί το ιατρείο της συζύγου του και να μην πληρώνουν ενοίκιο και εκείνη να πάει σε ένα άλλο διαμέρισμα ιδιοκτησίας της.

Οι έντονες και συχνές προστριβές με την 70χρονη πεθερά του που βεβαίως είχε αρνηθεί να φύγει από το ίδιο της το σπίτι, φαίνεται οδήγησαν τον 46χρονο Αρχιφύλακα σε έναν έντονο τσακωμό με την 49χρονη σύζυγό του και την ίδια που είχαν σαν αποτέλεσμα αυτή την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία.

“Ζητούσε λεφτά από την ανιψιά μου για να πάρει αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, να πηγαίνει στο Κολωνάκι”, υποστήριξε θείος της 49χρονης γιατρού. Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες -που κατευθύνουν, άλλωστε, και τις έρευνες της αστυνομίας για να ξεκαθαρίσουν τα κίνητρα του δράστη- ο αρχιφύλακας απαιτούσε από την πεθερά του να εγκαταλείψει το διαμέρισμα στο οποίο ζούσε στον κάτω όροφο από το σπίτι της συζύγου του και του ιδίου, προκειμένου να γίνει ιατρείο. Η άρνηση της γυναίκας να απομακρυνθεί από το σπίτι της και από την κόρη της, μετά μάλιστα και από το θάνατο του γιου της πριν από λίγα χρόνια, προκαλούσε συνεχείς εντάσεις ανάμεσα σε κείνη και τον γαμπρό της. Όλα δείχνουν ότι και το βράδυ της Κυριακής, λίγο αφότου ο αρχιφύλακας επέστρεψε από τα Γιάννενα, όπου είχε συνοδεύσει τον πρώην πρωθυπουργό, ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε κείνον και τη σύζυγό του με κατάληξη το τριπλό έγκλημα και την αυτοκτονία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή οι δύο γυναίκες και το κοριτσάκι δολοφονήθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ η αυτοκτονία τοποθετείται περίπου μία ώρα αργότερα. Σ’ αυτό το διάστημα, ο αστυνομικός φαίνεται ότι τριγυρνούσε μέσα στο σπίτι συνειδητοποιώντας την τραγωδία που είχε προκαλέσει. Στο τέλος, γονάτισε δίπλα στο νεκρό κοριτσάκι και αυτοκτόνησε. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα