Τρεις νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο σε ρέμα στην Αλεξανδρούπολη

Τρεις νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο σε ρέμα στην Αλεξανδρούπολη

Υποθερμία και πνιγμός η πιθανή αιτία θανάτου των τριών ανδρών, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από το Σάββατο

Νεκροί ανασύρθηκαν την Τρίτη από το ιδιωτικής χρήσης όχημα, στο οποίο επέβαιναν, τρεις άνδρες ηλικίας 30-40 ετών. Το όχημα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε σε ρέμα στην περιοχή Μαΐστρος της Αλεξανδρούπολης και και οι άνδρες αγνοούνταν από το Σάββατο.

Το πρωί της Δευτέρας και μετά από δύο ημέρες κατά τις οποίες οι τρεις άνδρες δεν είχαν δώσει σημεία ζωής, οι συγγενείς τους δήλωσαν στη διεύθυνση αστυνομίας Αλεξανδρούπολης την εξαφάνισή τους.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών ήταν άμεση, και μάλιστα ζητήθηκε η συνδρομή της πολιτικής προστασίας και του Λιμενικού, καθώς οι γονείς των αγνοουμένων, ανέφεραν πως συνήθιζαν να συχνάζουν στο λιμανάκι της πόλης.

Τελικώς το αυτοκίνητο με τις τρεις σορούς, εντοπίστηκε από κοινή περιπολία της αστυνομίας και της πυροσβεστικής μέσα σε ρέμα, μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη. Οι συνθήκες υπό τις οποίες ανετράπη το όχημα παραμένουν άγνωστες, δεδομένου ότι δεν έχει καταγραφεί επικινδυνότητα στο οδικό δίκτυο της περιοχής, ούτε και ολισθηρότητα λόγω καιρικών συνθηκών.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ βάσει των πρώτων εκτιμήσεων της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις επόμενες ημέρες, ο θάνατος των άτυχων ανδρών προήλθε από υποθερμία και πνιγμό.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ADVERTISING

SHARE: