Τροχαίο στην Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο πατέρας της αδικοχαμένης Μαίρης

Τροχαίο στην Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο πατέρας της αδικοχαμένης Μαίρης
cretapost

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο 49χρονος πατέρας που τραυματίστηκε στο πολύνεκρο τροχαίο που συγκλόνισε την Κρήτη

Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε λίγες ώρες μετά τη μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο 49χρονος πατέρας της αδικοχαμένης Μαίρης, που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, στο τρομακτικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση ο πολυτραυματίας μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία για την αντιμετώπιση των σοβαρών τραυμάτων που φέρει στον αυχένα και την κοιλιά.

Την ίδια ώρα σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε και η 15χρονη κόρη του, η οποία αντιμετωπίζει ορθοπεδικά τραύματα μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Στο νοσοκομείο παραμένουν και οι άλλοι δύο τραυματίες, οι επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο πολύνεκρο τροχαίο. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: cretapost.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα