Βάρκιζα: Ανατίναξαν ΑΤΜ αλλά έφυγαν χωρίς τα χρήματα

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- Συνελήφθη Αλβανός που έσπασε  ΑΤΜ στη Νέα Κίο.
Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη αλλοδαπός Αλβανική καταγωγής στην Κεντρική Πλατεία της Νέα Κίου γιατί  βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε με πέτρα το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας βρίζοντας την Ελλάδα και υμνώντας την χώρα του. Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους.(Eurokinissi)
ΑΡΓΟΛΙΔΑ- Συνελήφθη Αλβανός που έσπασε ΑΤΜ στη Νέα Κίο. Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη αλλοδαπός Αλβανική καταγωγής στην Κεντρική Πλατεία της Νέα Κίου γιατί βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε με πέτρα το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας βρίζοντας την Ελλάδα και υμνώντας την χώρα του. Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους.(Eurokinissi) EUROKINISSI

Στόχος διαρρηκτών που χρησιμοποιούν την μέθοδο «PLOFKRAAK» έγινε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη τράπεζας στην Βάρκιζα, ωστόσο οι δράστες δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τα χρήματα και έφυγαν άπραγοι

Ακόμη μία απόπειρα διάρρηξης με ανατίναξη μέσω παροχέτευσης μίγματος αερίου σε ΑΤΜ, γνωστή και ως μέθοδος «PLOFKRAAK», σημειώθηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα. Στόχος αυτή την φορά έγινε από άγνωστους δράστες, το ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη υποκαταστήματος της τράπεζας Alpha Bank, επί της Λ. Ποσειδώνος 4, στην Βάρκιζα.

Οι διαρρήκτες ανατίναξαν το ΑΤΜ, προκαλώντας φθορές τόσο σε αυτό όσο και στην πρόσοψη της τράπεζας, χωρίς όμως να καταφέρουν να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα χρήματα και έτσι αποχώρησαν άπραγοι.

Ακολούθησε κινητοποίηση από την Αστυνομία, χωρίς να καταστεί δυνατός όμως ο εντοπισμός τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επιθέσεις με μολότοφ τα ξημερώματα έξω από το Πολυτεχνείο

ADVERTISING

SHARE: