Βγαίνει απ' την εντατική μάλλον αύριο η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια

24ωρη απεργία νοσοκομειακών γιατρών,στιγμιότυπα από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός,Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
24ωρη απεργία νοσοκομειακών γιατρών,στιγμιότυπα από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός,Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη) EUROKINISSI

Σταθερή η βελτίωση της υγείας της 55χρονης που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή

Σοβαρές πιθανότητες να βγει αύριο από τη ΜΕΘ, εφόσον συνεχίζει να εμφανίζει βελτίωση η κατάσταση της υγείας της, έχει η δικηγόρος που τραυματίσθηκε από φωτοβολίδα, στα Εξάρχεια, σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

«Η κατάσταση της υγείας της 55χρονης γυναίκας, που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, παραμένει σταθερή. Εάν αύριο εκτιμηθεί η ίδια κατάσταση, αναμένεται να εξέλθει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας» αναφέρεται στο ιατρικό δελτίο.

Ήδη, από χθες, αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Η 55χρονη υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο γόνατο και βλάβη στα αγγεία, ενώ εμφάνισε και αναπνευστικό πρόβλημα καθώς εισέπνευσε φώσφορο που εμπεριείχε η ναυτική φωτοβολίδα, η οποία φλεγόταν για περίπου ένα λεπτό ενώ είχε καρφωθεί στο γόνατό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χωρίς μηχανική υποστήριξη η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια

Επεισόδια στο Πολυτεχνείο: Στην εντατική η δικηγόρος που δέχθηκε φωτοβολίδα στο πόδι

ADVERTISING

SHARE: