Βίντεο: Αναρχικοί καταδιώκουν διακινητές ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Βίντεο: Αναρχικοί καταδιώκουν διακινητές ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Καταδρομική επίθεση από 50 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου εναντίον ατόμων που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην περιοχή των Εξαρχείων

Με βίντεο που κοινοποίησαν σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναρχικοί καταγράφουν την “εκδίωξη ναρκεμπόρων από τα Εξάρχεια”, όπως τιτλοφορούνται και τα σχετικά πλάνα.

“Απέναντι στις μαφίες και το ναρκεμπόριο που λυμαίνονται τα Εξάρχεια κανένας εφησυχασμός – Ο αγώνας συνεχίζεται”, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο που κυκλοφόρησε στο athens indymedia.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Δεκέμβρη με τα πλάνα να δίνονται τώρα στη δημοσιότητα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, 50 άτομα εκδίωξαν εμπόρους ναρκωτικών που προσπαθούσαν να στήσουν “πιάτσα” σε παιδική χαρά της περιοχής. Ακολούθως, καταγράφεται μια άλλη “εκδίωξη” στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Μάνης.

Ακόμη στην ανακοίνωση αναφέρεται: “Απέναντι στις ναρκομαφίες που ελέγχονται από την αστυνομία και στις χουλιγκανίστικες και αντικοινωνικές πρακτικές δηλώνουμε πως τα κενά της εξουσίας που κερδήθηκαν με αγώνες δεν θα τα αφήσουμε βορά στις συνθήκες σήψης που προσπαθούν να επιβάλουν κράτος και κεφάλαιο. Θα τα υπερασπιστούμε ώς πεδία μέσα στα οποία έχουν γεννηθεί και αναπτύσσονται οι κοινωνικοί και ταξικοί αγώνες. Ως πεδία στα οποία βάσει των αρχών της αλληλεγγύης και της αυτοοργάνωσης, θα καλλιεργούνται οι συλλογικές επαναστατικές προοπτικές και διέξοδοι των εκμεταλλευόμενων και καταπιεσμένων”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα