Βράβευση «Αποστολής» και ΚΕΔΕ  από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Βράβευση «Αποστολής» και ΚΕΔΕ  από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Η φιλανθρωπική οργάνωση «Αποστολή» και η ΚΕΔΕ βραβεύτηκαν για το κοινωνικό και ανθρωπιστικό τους έργο από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων του κοινωνικού και επιχειρηματικού κόσμου, βραβεύτηκαν για τη μεγάλη τους συνεισφορά στον εθελοντισμό ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) από το Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, επισημάνθηκε το πολύτιμο έργο που επιτελεί το «Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής», το οποίο είναι αποτέλεσμα της γόνιμης και ιδιαίτερα εποικοδομητικής συνεργασίας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με την «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών είναι Σωματείο Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα και λειτουργεί από το 1999 με σκοπό την υποστήριξη του φιλανθρωπικού, κοινωνικού, εκπαιδευτικού και πολιτιστικού έργου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Βράβευση «Αποστολής» και ΚΕΔΕ  από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Στην απονομή τιμητικών διακρίσεων ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γ. Πατούλης βραβεύθηκε για το κοινωνικό και ανθρωπιστικό του έργο και ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας για τη προσφορά του Οργανισμού στον εθελοντισμό και στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής χρήσης που βιώνει η χώρα μας.

Για τον κ. Δήμτσα που απουσίαζε, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, το βραβείο παρέλαβε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της «Αποστολής» Ιωάννης Πεταλάς, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες του Γενικού Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού και την επιθυμία του το βραβείο αυτό να αφιερωθεί σε όλους τους εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Στην ομιλία του ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου για την τιμητική βράβευση και αναφέρθηκε στις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί μέσα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής όπως τα Υγειονομικά Οδοιπορικά, οι εμβολιαστικές εκστρατείες, η Κοινωνική Τράπεζα Φαρμάκου με στόχο την πρόληψη και τη θεραπεία της ασθένειας σε οικονομικά αδύναμους ασθενείς.

«Με τους εθελοντές γιατρούς μας και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, προσπαθούμε καθημερινά, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την "Αποστολή" της Αρχιεπισκοπής, να ανακουφίσουμε τον ανθρώπινο πόνο, να δώσουμε λύση, να θεραπεύσουμε τον κάθε ασθενή που περνά το κατώφλι του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής» δήλωσε.

Βράβευση «Αποστολής» και ΚΕΔΕ  από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

ADVERTISING

SHARE: