Βροχή και κινητοποιήσεις μπλόκαραν τους δρόμους στην Πρωτεύουσα

Βροχή και κινητοποιήσεις μπλόκαραν τους δρόμους στην Πρωτεύουσα
Anti-austerity protest by pensioner unions against pension cuts in central Athens, on May 18, 2017 / , 18 , 2017 Fotis Plegas G / SOOC

Η έντονη βροχή, οι απεργιακές κινητοποιήσεις και τα συλλαλητήρια δημιούργησαν κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθήνα

Σε ρυθμούς… πολυνομοσχεδίου κινείται η πολύπαθη πρωτεύουσα από νωρίς το πρωί. Η βροχή σε συνδυασμό με τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τα συλλαλητήρια δημιούργησαν για δεύτερο 24ωρο και μάλιστα χειρότερα από χθες το αδιαχώρητο στους δρόμους της Αθήνας.

Το πιο έντονο πρόβλημα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες και μέχρι να ολοκληρώσουν και την πορεία τους οι συνταξιούχοι στο κέντρο της Αθήνας, όπου μπλοκαρίστηκαν όχι μόνο οι κεντρικοί δρόμοι, αλλά ακόμα ο Κηφισός και η Αττική Οδός σε πολλά σημεία, κάτι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε.

Anti-austerity protest by pensioner unions against pension cuts in central Athens, on May 18, 2017 / , 18 , 2017 Fotis Plegas G / SOOC

 

Αυτή την ώρα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι που δεν βρέχει έντονα και δεν έχει ακόμα πορείες στο κέντρο υπάρχει ένα διάλλειμα πλήρους ομαλοποίησης σε όλους τους δρόμους της Πρωτεύουσας, όμως στη μία το μεσημέρι έχει προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας η ΠΟΕ-ΟΤΑ έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών, οπότε αναμένεται πάλι να δημιουργηθούν προβλήματα με την ομαλή κίνηση στο κέντρο και αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας το μεσημέρι που και πάλι θα επηρεάσει την κίνηση στους δρόμους.

Βροχή στην Αθήνα την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

 

Το απόγευμα στις 18:30 είναι προγραμματισμένο το μεγάλο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα και τις 19:00 του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, οπότε και πάλι θα επηρεαστούν όλοι οι δρόμοι του κέντρου.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας, η Πυροσβεστικής δέχτηκε 3 κλήσεις για κοπές δέντρων στο κέντρο της Αθήνας και δύο κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια στον Μαραθώνα.

ΦΩΤΟ SOOC/ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα