Ξάδερφος στρατιωτικού: “Ζούμε 25 ημέρες με την αγωνία”

Ξάδερφος στρατιωτικού: “Ζούμε 25 ημέρες με την αγωνία”
Ο Δημήτρης Κιηγμάς, εξάδελφος μαζί με φίλους και κατοίκους της Ορεστιάδας, αποφάσισαν την 25η Μαρτίου να παρελάσουν με πανό αλληλεγγύης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς News24/7

Συγκρατημένα αισιόδοξος καθώς πλέον ασκούνται διεθνείς πιέσεις προς την Τουρκία, δηλώνει στο News 24/7 ο εξάδελφος του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη που κρατείται στην Αδριανούπολη.

Ο Δημήτρης Κιηγμάς, εξάδελφος μαζί με φίλους και κατοίκους της Ορεστιάδας, αποφάσισαν την 25η Μαρτίου να παρελάσουν με πανό αλληλεγγύης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

“Ζούμε 25 ημέρες τωρα μέσα στην αγωνία για τα παιδιά μας” δηλώνει ο εξάδελφος του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη. “Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα λήξει αυτή η περιπέτεια σύντομα και θα επιστρέψουν. Είμαστε πλέον συγκρατημένα αισιόδοξοι βλέποντας τις διεθνείς πιέσεις που ασκούνται στην Τουρκία αλλά δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί, όσο να ναι όμως όταν βλέπουμε πως ασχολούνται με το ζήτημα τόσο σπουδαίοι άνθρωποι, οπωσδήποτε πια κάτι καλό θεωρούμε ότι θα προκύψει”

Μένοντας μόνιμα στην πόλη της Ορεστιάδας, ο Δημήτρης Κιηγμάς έχει ακούσει στο παρελθόν στα σύνορα να συμβαίνουν περιστατικά ανάλογα με αυτό που έφερε τη σύλληψη των δύο Ελλήνων οι οποίοι παραμένουν στις φυλακές της Αδριανούπολης για 25 ημέρες. “Έχουμε ακούσει να συζητούνται τετοια περιστατικά στην τοπική κοινωνία και συνήθως λύνονταν γρηγορα και μάλιστα μεταξύ των συμμετεχόντων. Τύγχαινε να περάσει κάποιος τα σύνορα, είτε από την ελληνική, είτε από την τουρκική πλευρά, όμως αυτοί που λάμβαναν μέρος στο περιστατικό το έλυναν επιτόπου μεταξύ τους” τονίζει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα