Ξυλοδαρμός μέλους της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο

Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου λίγα λεπτά μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του φοιτηττή, την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα διαμαρτυρόμενος γιατί δεν μπορούν ακόμη να βρούν το πτώμα του παιδιού. Τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα . Έπεσαν τρείς πυροβολισμο. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου λίγα λεπτά μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του φοιτηττή, την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα διαμαρτυρόμενος γιατί δεν μπορούν ακόμη να βρούν το πτώμα του παιδιού. Τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα . Έπεσαν τρείς πυροβολισμο. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Κατά τη διάρκεια της δίκης και ενώ στον χώρο βρίσκονται και αντιφασίστες και χρυσαυγίτες, ένα μέλος της Χρυσής Αυγής ανέβηκε στο κυλικείο στον 4ο όροφο όπου δέχτηκε επίθεση από 4 άτομα

Ξυλοκοπήθηκε μέλος της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο κατά τη διάρκεια της δίκης του χρυσαυγίτη Χρήστου Ζέρβα για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη.

Περίπου στη μία το μεσημέρι και ενώ στον χώρο βρίσκονται αντιφασίστες και χρυσαυγίτες, αλλά και ισχυρή αστυνομική δύναμη, ένα μέλος της Χρυσής Αυγής ανέβηκε στον 4ο όροφο που βρίσκεται το κυλικείο, όπου δέχτηκε επίθεση από 4 άτομα που τον ξυλοκόπησαν.

Στο συγκεκριμένο άτομο παρασχέθηκαν επί τόπου οι Πρώτες Βοήθειες ενώ δεν εξέφρασε την επιθυμία να υποβάλει μήνυση και αποχώρησε από το σημείο.

ADVERTISING

SHARE: