Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε κτιριακό συγκρότημα που στεγάζεται η εφορία Γλυφάδας

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε κτιριακό συγκρότημα που στεγάζεται η εφορία Γλυφάδας
Πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης κτιρίου επί της οδού Δημητρίου Γούναρη στη Γλυφάδα, την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα, σε μοτοσυκλέτες, σε ένα σκάφος αναψυχής, ένα τζετ σκι, σε μέρος του αρχείου της Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας που υπήρχε στον χώρο και στις εγκαταστάσεις του κτηριακού συγκροτήματος. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) eurokinissi

Καταστράφηκε το αρχείο της εφορίας που στεγαζόταν σε αποθήκη στο υπόγειο και πολλά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες στο υπόγειο πάρκινγκ

Υπό έλεγχο τέθηκε σήμερα το πρωί η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ σε μεγάλο διώροφο κτιριακό συγκρότημα στο οποίο στεγάζεται και η ΔΟΥ Γλυφάδας, επί της οδού Γούναρη 227 στην Γλυφάδα.

Στο κτίριο έβγαιναν πυκνοί καπνοί από το υπόγειο και χρειάστηκαν πολλές ώρες για να μπορέσουν να προσεγγίσουν οι πυροσβέστες λόγω του τοξικού περιβάλλοντος που είχε δημιουργηθεί.

Τελικά, από την πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, καταστράφηκε το αρχείο της εφορίας που στεγαζόταν σε αποθήκη στο υπόγειο, 9 αυτοκίνητα, 6 μοτοσικλέτες, ένα σκάφος και ένα jet ski.

Στο κτιριακό συγκρότημα πάντως, πέρα από την εφορία, συστεγάζονται κυρίως διάφορα λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία.

Στο σημείο παραμένει δύναμη της Πυροσβεστικής για την αποκάθαρση του χώρου, ενώ θα ακολουθήσει έρευνα από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα