Υπό έλεγχο οι φωτιές σε διαμέρισμα στον Κορυδαλλό και στο σουπερμάρκετ στο Γύθειο

Υπό έλεγχο οι φωτιές σε διαμέρισμα στον Κορυδαλλό και στο σουπερμάρκετ στο Γύθειο

Από το διαμέρισμα απομακρύνθηκε εγκαίρως μία ηλικιωμένη από τους γείτονές της ενώ στο σουπερμάρκετ δεν υπήρξαν εγκλωβισμένα άτομα

Υπό έλεγχο τέθηκε άμεσα η φωτιά που ξέσπασε λίγο νωρίτερα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου επί της οδού Κοραή στον Κορυδαλλό. Από το διαμέρισμα, γείτονες έσπευσαν και απεγκλώβισαν εγκαίρως μία ηλικιωμένη γυναίκα, πριν φτάσει η Πυροσβεστική.

Στο σημείο έφτασαν και επιχείρησαν 15 άντρες της Πυροσβεστικής με 5 οχήματα, που έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες καταστροφές. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Την ίδια ώρα, υπό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά στο σουπερμάρκετ που ξέσπασε νωρίς το πρωί στο Γύθειο Λακωνίας. Αρχικά η φωτιά ξέσπασε από το υπόγειο όπου βρίσκονται τα ψυγεία και σύντομα επεκτάθηκε στο ισόγειο και το πατάρι της επιχείρησης.

Στο σημείο, επιχείρησαν 30 άντρες της Πυροσβεστικής με 9 οχήματα, ενώ δεν υπήρξαν εγκλωβισμένα άτομα. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της φωτιάς και σε αυτή την περίπτωση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

ADVERTISING

SHARE: