Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας

Στις φλόγες τυλίχθηκε για ακόμη μία φορά η Κερατέα. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Ιουλίου 2012, λίγο μετά τις 14:00.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης παίνουν μέρος συνολικά 70 πυροσβέστες με 35 οχήματα, 36 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 7 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Επίσης επιχειρούν 12 υδροφόρα οχήματα από τους γύρω δήμους και 24 εθελοντές. Η φωτιά καίει κατοικίες, πεύκα, ελιές και χαμηλή βλάστηση.

(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Στις φλόγες τυλίχθηκε για ακόμη μία φορά η Κερατέα. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Ιουλίου 2012, λίγο μετά τις 14:00. Στην επιχείρηση κατάσβεσης παίνουν μέρος συνολικά 70 πυροσβέστες με 35 οχήματα, 36 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 7 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Επίσης επιχειρούν 12 υδροφόρα οχήματα από τους γύρω δήμους και 24 εθελοντές. Η φωτιά καίει κατοικίες, πεύκα, ελιές και χαμηλή βλάστηση. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη. Υπό έλεγχο και η φωτιά στον Άγιο Ανδριανό Αργολίδας

Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, που είχε πάρει διαστάσεις και προχώρησε σε δύο μέτωπα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 2 μετά το μεσημέρι στον σκουπιδότοπο των Γαργαλιάνων, στην θέση 'Αμμος και λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή πήρε γρήγορα διαστάσεις, ξέφυγε από την χωματερή και καίει δασική έκταση με πουρνάρια.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την Μεσσηνία με δεκατέσσερα Πυροσβεστικά οχήματα και 28 πυροσβέστες, ενώ στο σημείο έσπευσε για να συντονίσει την κατάσβεση και ο περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Γιόβας.

Στο μεταξύ, υπό έλεγχο βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στον 'Αγιο Ανδριανό Αργολίδας.

Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία μέσα σε ελαιώνα, καίγοντας ξερά χόρτα και η έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων απέβη καθοριστική και άμεσα τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ADVERTISING

SHARE: