Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στην Μάνδρα

ΝΑΥΠΛΙΟ- Κάηκε ολοσχερώς μονοκατοικία στη Νέα Τίρυνθα
.Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά προήλθε από αναμμένο καντήλι γύρω στις 15:10 σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου .
Στο σπίτι έμενε μια γυναίκα η οποία δεν κινδύνεψε, δυστυχώς όμως η παλιά κατοικία καταστράφηκε .
Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Ναυπλίου.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΝΑΥΠΛΙΟ- Κάηκε ολοσχερώς μονοκατοικία στη Νέα Τίρυνθα .Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά προήλθε από αναμμένο καντήλι γύρω στις 15:10 σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου . Στο σπίτι έμενε μια γυναίκα η οποία δεν κινδύνεψε, δυστυχώς όμως η παλιά κατοικία καταστράφηκε . Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Ναυπλίου.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Η φωτιά είχε ξεσπάσει σε εργοστάσιο αλουμινίου, στον χώρο της αποθήκης όπου υπήρχαν διαλύτες για αλουμίνια-Ένα άτομο μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα σε Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πριν φτάσει η Πυροσβεστική

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι σε εργοστάσιο αλουμινίου, στη θέση Ξηροπήγαδο Μάνδρας Αττικής.

Η φωτιά είχε ξεσπάσει στον χώρο της αποθήκης όπου υπήρχαν διαλύτες για αλουμίνια. Μάλιστα, ένα άτομο μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα σε Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πριν φτάσει η Πυροσβεστική.

Στο σημείο επιχείρησαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Μάνδρα

ADVERTISING

SHARE: