Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Γραμματικό

Πυρκαγιά σε αγροτική και δασική έκταση στην περιοχή του Κλεινδιά στις όχθες του ποταμού Πηνειακού Λάδωνα και κοντά στο οικισμό Καρακασίμι την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013. 
Στο σημείο επιχείρησαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής και εναέρια μέσα ενώ τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης της ΕΜΑΚ από πτώση.  Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν εφτά Canadair ένα ελικόπτερο Eriksson και 120 πυροσβέστες με 33 οχήματα.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Πυρκαγιά σε αγροτική και δασική έκταση στην περιοχή του Κλεινδιά στις όχθες του ποταμού Πηνειακού Λάδωνα και κοντά στο οικισμό Καρακασίμι την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013. Στο σημείο επιχείρησαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής και εναέρια μέσα ενώ τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης της ΕΜΑΚ από πτώση. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν εφτά Canadair ένα ελικόπτερο Eriksson και 120 πυροσβέστες με 33 οχήματα. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Η φωτιά που είχε εξαπλωθεί σε έκταση με ξηρά χόρτα και ελαιόδεντρα και λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή και είχε υψηλή επικινδυνότητα τέθηκε από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής υπό μερικό έλεγχο

Η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει λίγο πριν τη μια το μεσημέρι στην περιοχή του Γραμματικού, ανάμεσα σε Γραμματικό και Άνω Σούλι, φαίνεται πως έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Η φωτιά είχε εξαπλωθεί σε έκταση με ξηρά χόρτα και ελαιόδεντρα και λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή είχε επικινδυνότητα ωστόσο επειδή βρισκόταν μακριά από κατοικημένη περιοχή δεν κινδύνευσαν σπίτια. Στο σημείο έσπευσαν περίπου 22 άντρες της Πυροσβεστικής με 11 οχήματα, που είχαν λάβει εντολή να απογειωθούν και να επιχειρήσουν ρίψεις νερού από αέρος και τρία αεροσκάφη τύπου καναντέρ.

Μετά από τις συνεχείς προσπάθειες των δυνάμεων της πυροσβεστικής η φωτιά έχει τεθεί προς το παρόν υπό έλεγχο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά

ADVERTISING

SHARE: