Υπόθεση 25χρονης οδοντιάτρου: Η απόπειρα βιασμού, οι αντιφάσεις και η ψευδορκία

Υπόθεση 25χρονης οδοντιάτρου: Η απόπειρα βιασμού, οι αντιφάσεις και η ψευδορκία
Μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ eurokinissi

Άνω κάτω με την υπόθεση στο Πεδίο του Άρεως. Δικογραφία για ψευδορκία έχει σχηματιστεί σε βάρος της οδοντιάτρου, η οποία αναίρεσε τις αρχικές της καταγγελίες περί βιασμού, για να επανέλθει στη συνέχεια

Τον πανικό έσπειρε στην περιοχή του Γκύζη και του Πεδίου του Άρεως η 25χρονη που μηχανεύτηκε τη δήθεν απόπειρα βιασμού σε βάρος της και όλα αυτά μόνο και μόνο ως πρόσχημα για να αναβάλει τον γάμο της.

Σε βάρος της ήδη σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδορκία και άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

Η ίδια φέρεται να απευθύνθηκε μετά από αυτή την εξέλιξη σε δικηγόρο και να ισχυρίζεται εκ νέου μέσω εκείνου, ότι ισχύει η αρχική της καταγγελία, ωστόσο την ομολογία της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την έχει ήδη υπογράψει και όπως επισημαίνουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας σε καμία περίπτωση δεν πιέστηκε γι αυτή και ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία.

Όπως επισημαίνουν, κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής κατάθεσης που έδωσε, υπέπεσε σε αντιφάσεις και σε ό,τι αφορά την τσάντα που είχε ή δεν είχε μαζί της φεύγοντας από την κοντινή κλινική που εργαζόταν και για την περιγραφή της φάσης του τραυματισμού της και όπως τελικώς παραδέχτηκε, αυτοτραυματίστηκε για να γίνει πιο πειστική.

Επισημαίνεται ότι από την πρώτη στιγμή είχε κριθεί περίεργο για τους αστυνομικούς, τόσο η επιλογή της ώρας και του σημείου, όσο και η ύπαρξη τσιλιαδόρου με μηχανή, που κάτι τέτοιο σίγουρα δεν συνηθίζεται σε σεξουαλικές επιθέσεις.

Αυτή πάντως η καταγγελία της προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα και τα τηλέφωνα στην Ασφάλεια από πολίτες που ανησυχούσαν, δεν έπαψαν στιγμή να χτυπούν, κάτι ενδεικτικό του πανικού που έσπειρε…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα