Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Βίντεο ντοκουμέντο της ΕΛΑΣ δείχνει αυτοκτονία

Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Βίντεο ντοκουμέντο της ΕΛΑΣ δείχνει αυτοκτονία
CityVoice.gr

Σύμφωνα με κάμερες εξοχικής κατοικίας στην περιοχή, η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη οδηγούσε μόνη της, ενώ ούτε πριν ούτε μετά την εμφάνιση του αυτοκινήτου της παρατηρήθηκε κάποια κίνηση προς το σημείο που βρέθηκε νεκρή

Κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται σε εξοχική κατοικία στην παραλία Φωτμού στη λίμνη Τριχωνίδα, περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη, έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας σημαντικές «απαντήσεις» για την υπόθεση-«θρίλερ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έθνους της Κυριακής, πρόκειται για το τελευταίο σημείο από το οποίο υπάρχει εικόνα της 44χρονης, μητέρας τριών παιδιών. Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται σε δρόμο που οδηγεί σε αδιέξοδο. Οι κάμερες κατέγραψαν το αυτοκίνητο μάρκας Ford της Ειρήνης να διέρχεται από εκεί, χωρίς ποτέ να γυρίζει πίσω. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εικόνα φαίνεται μία γυναίκα να βρίσκεται στη θέση του οδηγού.

Η εύφλεκτη ύλη

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha, αναφέρει πως άλλη κάμερα δείχνει την 44χρονη να σταματά σε πρατήριο και να γεμίζει ένα μπιτόνι με βενζίνη. Η  επόμενη καταγραφή σε κάμερα ασφαλείας δείχνει τη γυναίκα κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. Εκεί ήταν που εντοπίστηκε και την επόμενη μέρα νεκρή, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, έχοντας δίπλα της το ίδιο μπιτόνι που γέμισε από το πρατήριο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η γυναίκα ήταν «λουσμένη» με πετρέλαιο και το πίσω κάθισμα ήταν ποτισμένο με το εύφλεκτο υλικό. Παράλληλα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για αυτοκτονία, ο θάνατός της οφείλεται σε εισπνοή μεγάλης ποσότητας δηλητηριωδών αερίων (αιθάλη) που προήλθαν από την καύση πετρελαίου.

Δείτε το βίντεο του Alpha με το ρεπορτάζ για την Ειρήνη Λαγούδη:

Την Παρασκευή, μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο κατά αγνώστων κατέθεσαν την Παρασκευή οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στις όχθες της Λίμνης Τριχωνίδας.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση έχει περιπλακεί και μετά από τα στοιχεία που όπως υποστηείζει εντόπισε ο ιδιωτικός ερευνητής, Κώστας Σπύρου, που ερευνά την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία η Ειρήνη Λαγούδη είχε δανείσει χρηματικό ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ στο γιατρό με τον οποίο σχετιζόταν.

Η παθολογική σχέση

Πηγές από το Μεσολόγγι,  περιγράφουν ότι η Ειρήνη είχε παθολογική αγάπη στο γιατρό με τον οποίο φαίνεται πως διατηρούσε ερωτική σχέση, τον οποίο συνήθιζε να βλέπει τα μεσημέρια στο ιατρείο του στο κέντρο της πόλης. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ακόμα και την εκδοχή να επιχείρησε να τον πείσει να γυρίσει σε εκείνη, απειλώντας τον ότι αν δεν το κάνει θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Ο γιατρός, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ύποπτος, δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, διότι αποδεικνύεται ότι απουσίαζε με την οικογένειά του την ημέρα του συμβάντος. Οι αστυνομικοί έχουν εικόνα από σταθμό διοδίων στο Ρίο Αντίρριο, από όπου πέρασε με το αυτοκίνητό του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα