Υπόθεση Γιακουμάκη: Ξανά στο εδώλιο ο πρώην διευθυντής της γαλακτοκομικής σχολής

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ξανά στο εδώλιο ο πρώην διευθυντής της γαλακτοκομικής σχολής
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ (EUROKINISSI/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΜΙΚΟΥ) Eurokinissi

Συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης για το θάνατο του άτυχου φοιτητή

Στο Εφετείο Ιωαννίνων αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Στο εδώλιο κάθεται ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής ο οποίος στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου είχε απολογηθεί για την κατηγορία της παράβασης του καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.

Ο πρώην διευθυντής ανέφερε πως έπραξε ό,τι έπρεπε να πράξει, ακολουθώντας τις υποδείξεις που είχε λάβει από την προϊστάμενη Αρχή στην Αθήνα για διακριτικό χειρισμό της υπόθεσης. Μάλιστα, σημείωσε πως δεν θέλησε η Σχολή να προβεί σε τιμωρίες σπουδαστών αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «στη βία δεν απαντάμε με βία» με την έδρα του Εφετείου να τον ρωτά «κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί βία, η τιμωρία σε κάποιο παράπτωμα».

Ως προς τα περιστατικά που βίωνε ο Βαγγέλης στη Σχολή και στην απουσία των τιμωριών στους «πρωταγωνιστές» του, ο πρώην διευθυντής έκανε λόγο για «ενδείξεις και όχι αποδείξεις» επισημαίνοντας πως είχε επικοινωνία με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη ο οποίος τον είχε διαβεβαιώσει πως δεν συνέβαινε τίποτε και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα με τους συμφοιτητές του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Πηγή: cretapost.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα