Αδιανόητο: Άφησε νεογέννητο μέσα σε αυτοκίνητο-καμίνι και πήγε στο σούπερ μάρκετ

Αδιανόητο: Άφησε νεογέννητο μέσα σε αυτοκίνητο-καμίνι και πήγε στο σούπερ μάρκετ

Σε πλάνα που κατέγραψε περαστικός ακούγεται το άτυχο μωρό να κλαίει ενώ ο παππούς του το άφησε μέσα σε όχημα όσο εκείνος ψώνιζε

Παππούς άφησε νεογέννητο μωρό στο Newton Abbot της πόλης του  Devon της Βρετανίας για να πάει σε κατάστημα Tesco και να κάνει τα ψώνια του.

Περαστικός κατέγραψε βίντεο στο οποίο ακούγεται το άτυχο μωρό να κλαίει, την ώρα που η εξωτερική θερμοκρασία έφτανε στους 26 βαθμούς κελσίου.

Ο άνδρας που κατέγραψε τα πλάνα έσπευσε να ενημερώσει τους ανθρώπους του Tesco για το συμβάν. Οι υπεύθυνοι έβγαλαν αμέσως ανακοίνωση για να καλέσουν τον ηλικιωμένο να βγάλει το μωρό από το όχημα. Μετά την ειδοποίηση ο ηλικιωμένος γύρισε στο όχημα και αποχώρησε από το σημείο, με τις αρχές να ψάχνουν τα στοιχεία του από το επίμαχο βίντεο (ο αριθμός της πινακίδας έχει θολωθεί αλλά είναι στη διάθεση των αρχών).

Σημειώνεται πως υπό 26 βαθμούς κελσίου (εξωτερική θερμοκρασία), η εσωτερική θερμοκρασία του αυτοκινήτου εντός 10 λεπτών μπορεί να εκτοξευτεί στους 37 χωρίς κλιματισμό και στους 46 μέσα σε 30 λεπτά της ώρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα