Alan O’Neill: Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός του Sons of Anarchy

Alan O’Neill: Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός του Sons of Anarchy
Ο Alan O'Neill, που έγινε γνωστό μέσα από το ρόλο του ως Hugh στη δημοφιλής σειρά "Sons of Anarchy", βρέθηκε νεκρός σε ηλικία μόλις 47 ετών. Todd Williamson/Invision/AP

Το άψυχο σώμα του 47χρονου ηθοποιού βρήκε η κοπέλα του την Τετάρτη το βράδυ στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες- Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα η αιτία θανάτου

Ο Alan O’Neill, που έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του ως Hugh στη δημοφιλή σειρά “Sons of Anarchy”, βρέθηκε νεκρός σε ηλικία μόλις 47 ετών. Το σώμα του άτυχου ηθοποιού βρήκε στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες η κοπέλα του την Τετάρτη το βράδυ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο ΤΜΖ, ο ηθοποιός φέρεται να είχε προβλήματα με την καρδιά του ενώ ήταν φανατικός καπνιστής. Ακόμη, ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες.

Δεν υπάρχει κάτι ύποπτο σχετικά με το θάνατό του, αναφέρει η αστυνομία, αλλά η επικείμενη νεκροψία θα καθορίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η καριέρα του Alan O’Neil ξεκίνησε στις αρχές του 1990 ωστόσο έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ρόλο του στο “Sons of Anarchy”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα