Άλλος ένας επίδοξος "εισβολέας" συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να φτάσει στον Λευκό Οίκο

Δύο πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας ακινητοποίησαν εγκαίρως τον εισβολέα στην "ουδέτερη ζώνη" που χωρίζει τον φράχτη του Λευκού Οίκου από το πεζοδρόμιο

Ένας άνθρωπος πήδηξε από τη σέλα ενός ποδηλάτου στην "ουδέτερη ζώνη" μπροστά από τον Λευκό Οίκο ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απουσίαζε στη Φλόριντα αλλά ο επίδοξος εισβολέας δεν κατάφερε να φτάσει στην προεδρική κατοικία, ανέφερε σήμερα ο εκπρόσωπος του Αμερικανού προέδρου Σον Σπάισερ.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN μετέδωσε ότι δύο πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας ακινητοποίησαν τον εισβολέα. Η περιοχή αυτή είναι η αρχή μιας "ουδέτερης ζώνης" που χωρίζει τον φράχτη του Λευκού Οίκου από τα πεζοδρόμια.

Η Μυστική Υπηρεσία, αρμοδιότητα της οποίας είναι η ασφάλεια του προέδρου, έχει επικριθεί επειδή ένας άλλος άνδρας που σκαρφάλωσε τον φράχτη του Λευκού Οίκου την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να μείνει επί 16 λεπτά στον κήπο πριν ακινητοποιηθεί και συλληφθεί.

Εξάλλου, την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι ένας φορητός υπολογιστής κλάπηκε από το αυτοκίνητο ενός πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας στη Νέα Υόρκη.

Η Μυστική Υπηρεσία δεν ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα να σχολιάσει το σημερινό επεισόδιο.

(Φωτογραφία: (AP Images / Alex Brandon, με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στον Λευκό Οίκο η Μέρκελ

'Πόρτα' Τραμπ στο δείπνο δημοσιογράφων του Λευκού Οίκου

Διαψεύδει ο Λευκός Οίκος τα περί εθνοφρουράς κατά μεταναστών

ADVERTISING

SHARE: